"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Λαϊκή Ενότητα Τρικάλων: Τα ΟΧΙ του λαού μας δεν προδίδονται

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ηρωικό «ΟΧΙ» του ’40, μια από τις μεγάλες στιγμές ανάτασης του ελληνικού λαού, αποτελεί την μεγάλη απάντηση στον σύγχρονο «ραγιαδισμό», την φοβία, την απογοήτευση, την μοιρολατρία και το σύνδρομο του καναπέ, που διαπερνούν την κοινωνία μας και καλλιεργούν οι κυρίαρχες τάξεις.
Αυτό το ηρωικό «ΟΧΙ» του 1940, με άλλους όρους και τηρουμένων των αναλογιών, το βροντοφώναξε ο λαός μας περήφανα και τον Ιούλιο του 2015, αν και ανάξιες  ηγεσίες που λιποτάκτησαν και συνθηκολόγησαν,  προσπάθησαν να το μεταλλάξουν και να το δυσφημήσουν για να «ξεχαστεί» από το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών μπροστά στις κάλπες της 20ής Σεπτέμβρη του 2015.

Λαϊκή Ενότητα Τρικάλων: Τα ΟΧΙ του λαού μας δεν προδίδονται
Αν και τα μεγάλα μέχρι τώρα «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού δεν μπόρεσαν να βρουν συνέχεια και να μετουσιωθούν σε δύναμη και απόφαση για μια νέα Ελλάδα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουμε ένας λαός πεσμένος  στα γόνατα .
Τα «ΟΧΙ» μας δεν μπορεί να είναι στιγμιαία και παροδικά, φευγαλέα και χωρίς συνέχεια. Μια φορά «ΟΧΙ» πρέπει να σημαίνει για πάντα ακατάπαυστη αντίσταση και ανυποχώρητα συνεχή «ΟΧΙ» μέχρι την τελική νίκη.
Οι λαοί που δεν ξέρουν να επιμένουν και κάμπτονται μπροστά στις μεγάλες δυσκολίες και στις λιποταξίες όσων, χωρίς να το αξίζουν, εμπιστεύθηκαν, δεν έχουν μέλλον και προοπτικές. Ειδικά σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές μεγάλων γεγονότων σαν κι αυτές που ζούμε αυτήν την περίοδο, όπου οι αλλαγές είναι κοσμογονικές.
Είμαστε όμως σίγουροι μακροπρόθεσμα ότι ο λαός μας δεν θα αφήσει να προδοθεί το ΟΧΙ που είπε,  γιατί τα ΟΧΙ τα λέει  ο ίδιος ο λαός και κανένας Τσίπρας δεν είναι ικανός να τα προδώσει , όσο και αν ο ίδιος μεταλλάσσεται και  συνθηκολογεί .
Αυτό το νόημα είχε και η ακτιβιστική μας δράση λίγη ώρα πριν την παρέλαση, όταν μέλη της ΛΑΕ Τρικάλων μοίρασαν χιλιάδες φυλλάδια σε κεντρικά σημεία της πόλης των Τρικάλων.
Τα ΟΧΙ του λαού μας δεν προδίδονται , όσο και αν οι ανάξιες ηγεσίες του σκύβουν το κεφάλι. Ο αγώνας συνεχίζεται και δυναμώνει καθημερινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης