Λαϊκή συνέλευση από τους κατοίκους Κηπακίου Reviewed by Momizat on . Σε λαϊκή Συνέλευση για την ερχόμενη Κυριακή, καλούν τους τρικαλινούς οι κάτοικοι της περιοχής του Κηπακίου και του Δέλτα Καλαμπάκας, για το ζήτημα της κατασκευή Σε λαϊκή Συνέλευση για την ερχόμενη Κυριακή, καλούν τους τρικαλινούς οι κάτοικοι της περιοχής του Κηπακίου και του Δέλτα Καλαμπάκας, για το ζήτημα της κατασκευή Rating: 0

Λαϊκή συνέλευση από τους κατοίκους Κηπακίου

Λαϊκή συνέλευση από τους κατοίκους Κηπακίου

Σε λαϊκή Συνέλευση για την ερχόμενη Κυριακή, καλούν τους τρικαλινούς οι κάτοικοι της περιοχής του Κηπακίου και του Δέλτα Καλαμπάκας, για το ζήτημα της κατασκευής διαβάσεων και λήψης μέτρων στη περιοχή, προκειμένου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, αλλά δεν έχει υλοποιηθεί, να δοθεί στην κυκλοφορία ο δυτικός περιφερειακός της πόλης. το Δημοτικό Συμβούλιο έχει επικαιραιποιήσει τη σχετική απόφαση και απομένει η άμεση προώθηση των έργων από την Περιφέρεια θεσσαλίας. Μέχρι να γίνει αυτό, οι κάτοικοι θα επιμένουν. Στο σχετικό κείμενο του καλέσματος, αναφέρεται:

 

Στις 09/02/2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου στη συνοικία Κηπάκι του Δήμου Τρικκαίων,

Απευθύνουμε….. ΑΝΟΙΧΤΗ πρόσκληση

προς ΟΛΟΥΣ τους αλληλέγγυους συμπαραστάτες μας,

προς ΟΛΕΣ τις Πολιτικές Αρχές του τόπου ΜΑΣ που δήλωσαν συμπαραστάτες του ΔΙΚΑΙΟΥ αγώνα ΜΑΣ αλλά και

προς ΟΛΟΥΣ τους φίλους… που υποστηρίζουν και θεωρούνε τον Αγώνα ΜΑΣ …. Αγώνα ΤΟΥΣ, τους φόβους ΜΑΣ… φόβους ΤΟΥΣ, τις ανησυχίες ΜΑΣ… ανησυχίες ΤΟΥΣ.

ΕΛΑΤΕ…. να διατρανώσουμε την απόφασή μας ότι…..

… ΔΕ θα τεθεί σε κυκλοφορία ο Περιφερειακός Δακτύλιος, εάν ΔΕΝ προηγηθούν και ΔΕΝ υλοποιηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας:

1) Η κατασκευή ανισόπεδης γέφυρας διάβασης πεζών που να συνδέει την περιοχή των Ρομά, και συγκεκριμένα τα δύο κομμάτια του οικισμού, η οποία θα είναι προστατευμένη με πλεξιγκλάς,

2) Η κατασκευή των κατάλληλων ηχοπετασμάτων κατά το μήκος του οικισμού Κηπακίου για την προστασία των κατοίκων από το θόρυβο και ιδιαίτερα της λειτουργίας του δημοτικού σχολείου.

3)  Η κατασκευή ανισόπεδης διάβασης του ΟΣΕ στον υπό κατασκευή οδικό άξονα και η ΠΑΡΑΜΟΝΗ και ΟΧΙ κατάργηση της υπάρχουσας σιδηροδρομικής διάβασης του Κηπακίου, οι οποίες θα λειτουργούν ταυτόχρονα, με πτώση των προστατευτικών μπαρών.

4) Κατάλληλη υπερυψωμένη περίφραξη του 18ου Δημοτικού Σχολείου ώστε να προστατεύονται οι μικροί μαθητές από την βεβαρημένη κυκλοφορία των οχημάτων που θα διέρχεται μπροστά από το σχολείο.

…Είμαστε αποφασισμένοι να ΜΗΝ επιτρέψουμε να χαθεί ή να διακινδυνεύσει έστω και μία ανθρώπινη ζωή…

…Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε …. με ακόμα πιο μαχητικό τρόπο για την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας….

…Εμμένουμε και επιμένουμε στον αρχικό σχεδιασμό του Περιφερειακού Δακτυλίου με λήψη πρόσθετων προβλέψεων και μέτρων για την ασφάλεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

…Απορρίπτουμε και καταδικάζουμε τις όποιες λύσεις προχειρότητας αλλά και τους κινδύνους που αυτές εγκυμονούν.

Ευχαριστούμε για την στήριξή ΣΑΣ …  και ΣΑΣ περιμένουμε…..

Ο ΑΓΏΝΑΣ μας συνεχίζεται και σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ συμπαραστάτη μας!!

 

Η Επιτροπή Αγώνα

Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή