Λαϊκή Συσπείρωση : «Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη…» Reviewed by Momizat on . «Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη…» (Για τη «φιλοξενία» του Αμερικάνου Πρέσβη από τη Δημοτική Αρχή)  Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, θα μπορούσε να πει κάποιος για «Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη…» (Για τη «φιλοξενία» του Αμερικάνου Πρέσβη από τη Δημοτική Αρχή)  Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, θα μπορούσε να πει κάποιος για Rating: 0

Λαϊκή Συσπείρωση : «Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη…»

Λαϊκή Συσπείρωση : «Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη…»

«Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη…»

(Για τη «φιλοξενία» του Αμερικάνου Πρέσβη από τη Δημοτική Αρχή)

 Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, θα μπορούσε να πει κάποιος για τις συνεχείς παρουσίες εκπροσώπων της Αμερικάνικης Πρεσβείας στο δήμο μας, η τελευταία μάλιστα από τον ίδιο τον Πρέσβη.

Και μόνο που οι συναντήσεις αυτές έχουν χαρακτηριστικά «κρυφτούλι», δείχνουν ότι δεν είναι και τόσο αθώες, όπως ισχυρίστηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων, σε πρόσφατη  παρέμβαση για αντίστοιχο θέμα, της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο.

Μια με τη μορφωτική επίτροπο της Πρεσβείας για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, την άλλη για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας στα προσφυγόπουλα και τώρα με τις βραβεύσεις σε μαθητές που υλοποίησαν συγκεκριμένο πρόγραμμα, πάει πολύ κ. Δήμαρχε.

Δεν ξέρουμε τι είδους σχέσεις- συνεργασίες αναπτύσσετε με τις ΗΠΑ, αλλά η προσπάθεια σας να εξωραΐσετε την πολιτική των ΗΠΑ διαμέσου της Πρεσβείας , να απενοχοποιήσετε και ιδιαίτερα στα μάτια μικρών μαθητών τις εγκληματικές  ευθύνες του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού , που μαζί με τους υπόλοιπους ιμπεριαλιστές αιματοκύλησαν λαούς της περιοχής  και προκάλεσαν  τις στρατιές των ξεριζωμένων,  πάει πολύ…

Αυτά προς το παρόν… Μάλλον θα υπάρξει και συνέχεια…

 

Τρίκαλα 20 Μάρτη  2017

 

 

Σχόλια (1)

  • Μικελης Έλευσης

    Όλοι αυτοί οι υψηλοι επισκέπτες μάλλον είναι προπομποι της ελευσης του Μικελη Χατζηγακη στην ελληνική πολιτική!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή