Λαϊκή Συσπείρωση: Ούτε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ούτε το “μικρότερο κακό” στον νομό μας Reviewed by Momizat on . Κοινή δήλωση των επικεφαλής υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον νομό Τρικάλων   Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες Κοινή δήλωση των επικεφαλής υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον νομό Τρικάλων   Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες Rating: 0

Λαϊκή Συσπείρωση: Ούτε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ούτε το “μικρότερο κακό” στον νομό μας

Λαϊκή Συσπείρωση: Ούτε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ούτε το “μικρότερο κακό” στον νομό μας

Κοινή δήλωση των επικεφαλής υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον νομό Τρικάλων

 

mpakΧαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους που στήριξαν τους συνδυασμούς μας στις δημοτικές εκλογές, που στηρίχθηκαν από το ΚΚΕ , αντιπαλεύοντας κάθε είδους πιέσεις, εκβιασμούς και ψεύτικα διλήμματα.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής έδωσαν ένα θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα συσπείρωσης και συστράτευσης, ενίσχυσης των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και από ανθρώπους που μέχρι χτες στήριζαν άλλους πολιτικούς χώρους.

Το θετικό αποτέλεσμα πρέπει να έχει συνέχεια. Καλούμε το λαό την Κυριακή να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που αποτελούν σημαντική πολιτική μάχη για το μέλλον του λαού και της χώρας μας.

zaxosΘα αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός, μέσα και έξω από τα Δημοτικά και Περιφερειακό Συμβούλιο, βάζοντας εμπόδια και φρένο σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση, σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο που θα επιχειρούν να περάσουν οι Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές, καθώς και για την οργάνωση της πάλης για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και δικαιωμάτων, την επίλυση λαϊκών προβλημάτων, την ικανοποίηση λαϊκών διεκδικήσεων.

Η στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δεύτερο γύρο έχει τεθεί αναλυτικά κατά την προεκλογική περίοδο, είναι στάση αρχών και εναντιώνεται σε κάθε συνδυασμό που διαχειρίζεται και υπηρετεί την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, η οποία πλήττει βάναυσα τους εργαζόμενους, τους αγρότες και τα άλλα λαϊκά στρώματα στην περιοχή μας.

thomΚαλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει και στο δεύτερο γύρο τους εκφραστές της κεντρικής πολιτικής και τους πειθαρχημένους στις κατευθύνσεις και οδηγίες της ΕΕ, είτε αυτοί οι συνδυασμοί εμφανίζονται με επίσημη στήριξη από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, είτε εμφανίζονται ως «ανεξάρτητοι – υπερκομματικοί».

Ο λαός να δείξει ότι επιλέγει έστω ένα μικρό εκλογικό βήμα απεγκλωβισμού από όλα τα κόμματα που στηρίζουν την εξουσία των μονοπωλίων και τα δεσμά της ΕΕ. Η καταδίκη της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δεν κρίνεται μόνο με τη μη ψήφιση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και με την απόρριψη της λογικής του «μικρότερου κακού» στο β’ γύρο και στις ευρωεκλογές. Ο λαός δεν μπορεί να σύρεται στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς, την τρομοκρατία και λόγω εκλογικού νόμου για τους δύο γύρους, ο οποίος πρέπει να καταργηθεί.keramidas

Εξαρχής , επίσης, τοποθετηθήκαμε για το χαρακτήρα των εκλογών που έπρεπε να δοθεί με ενιαία κριτήρια και στις τρεις κάλπες.

Γι’ αυτό στις ευρωεκλογές, καλούμε τον λαό του νομού Τρικάλων να καταδικάσει την ΕΕ και τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου, να μαυρίσει τη “Χρυσή Αυγή” και να υπερψηφίσει το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ παντού, δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού!

Βάσω Μπακάση υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

kaikisΓιώργος Καΐκης υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων

Λεωνίδας Κεραμίδας υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας

Αποστόλης Ζάχος, υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης

Αποστόλης Θωμόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας

 

Από το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Αφήστε το σχόλιο σας