"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Λειτουργία Αξονικού Τομογράφου Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από τη Δευτέρα 13/1/2020 ξεκίνησε η διαδικασία απεγκατάστασης του παλιού Αξονικού και η εγκατάσταση του νέου με χρονοδιάγραμμα λειτουργίας την 29/1/2020 βάσει της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία Siemens.
Επίσης το Γ.Ν. Τρικάλων με πόρους από το ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας προέβη στην προμήθεια Αξονικού Τομογράφου 32 τομών αξίας 343,480 ευρώ.

Υπογραφή Σύμβασης 19/11/2019.
 Προετοιμασία του χώρου και απεγκατάσταση του παλιού και μη συντηρημένου Αξονικού Τομογράφου από την Προηγούμενη Διοίκηση, (Δανεικός από το Γ.Ν. Βέροιας)
έως στις 10/1/2020.

Το χρονικό διάστημα των δυο 2 ½ μηνών που ήταν εκτός λειτουργίας. (απαιτείτο δαπάνη συντήρησης 66.360,00€ με ΦΠΑ) η οποία δεν εγκρίθηκε από την ΥΠΕ και το ανωτέρω ποσό μεταφέρθηκε για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Νοσοκομείου. Η αντιμετώπιση των περιστατικών πραγματοποιούνταν από τον Αξονικό Τομογράφο του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας που είναι διασυνδεόμενο με το αντίστοιχο των Τρικάλων.

5η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στην έξυπνη πόλη , στο Γ.Ν. δεν υπάρχει αξονικός και ΩΡΛ για μήνες ! Για να μην θυμηθούμε ότι δεν υπήρχε παιδίατρος ! Ντροπή σε όλους τους τοπικούς φορείς . Ντροπή και σε εμάς που τους επιλέγουμε και τους ανεχόμαστε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης