Λευτέρης Αβραμόπουλος : “Ο Δήμος Μετεώρων πρέπει να στηρίξει την τοπική κοινωνία” Reviewed by Momizat on . Πρώτος σε αριθμό ψήφων και με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο , σήμερα είναι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Μετεώρων. Κατάγεται απο αυτο Πρώτος σε αριθμό ψήφων και με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο , σήμερα είναι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Μετεώρων. Κατάγεται απο αυτο Rating: 0

Λευτέρης Αβραμόπουλος : “Ο Δήμος Μετεώρων πρέπει να στηρίξει την τοπική κοινωνία”

Λευτέρης Αβραμόπουλος : “Ο Δήμος Μετεώρων πρέπει να στηρίξει την τοπική κοινωνία”

Πρώτος σε αριθμό ψήφων και με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο , σήμερα είναι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Μετεώρων.

Κατάγεται απο αυτοδιοικητική οικογένεια , οικονομολόγος στο επάγγελμα , λαϊκό παιδί και ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο.

Τον πολιορκούν όλα τα πολιτικά γραφεία να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αυτός όμως δηλώνει ενωτικός.

Όπως λέει ο ίδιος “η βασική πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα η Αυτοδιοίκηση είναι να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των πολιτών”.

Την περίοδο αυτή κατέληξε ο Λευτέρης Αβαμόπουλος “επεξεργαζόμαστε με τη δημοτική μας ομάδα σωρεία προτάσεων για την πόλη και τον δήμο Μετεώρων τις οποίες θα καταθέσουμε προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο” .

Οι δημοτικές αρχές πρέπει να έχουν κοινωνικά αντανακλαστικά, να παρεμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες με πρόγραμμα ενταγμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή