Λεφτά για τουριστική προβολή από τους προβαλλόμενους, ζητά ο Αγοραστός Reviewed by Momizat on . Συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία προβολής των Θεσσαλικών προορισμών, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Πόζναν της Πολωνίας « Συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία προβολής των Θεσσαλικών προορισμών, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Πόζναν της Πολωνίας « Rating: 0

Λεφτά για τουριστική προβολή από τους προβαλλόμενους, ζητά ο Αγοραστός

Λεφτά για τουριστική προβολή από τους προβαλλόμενους, ζητά ο Αγοραστός

Συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία προβολής των Θεσσαλικών προορισμών, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Πόζναν της Πολωνίας «TOUR SALON 2013 – Ταξίδια και Τουρισμός» από 17-19 Οκτωβρίου με το τίτλο «Γύρος του κόσμου σε τρεις ημέρες».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑισιόδοξα ήταν τα μηνύματα και οι προοπτικές για αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Θεσσαλία από την αγορά της Πολωνίας  αλλά και από άλλες χώρες μια και συμμετείχαν πάνω από τριάντα χώρες (Εσθονία, Ουκρανία, Μολδαβία, Σλοβακία, Βοσνία, Κροατία, Αρμενία. Παλαιστίνη, Αίγυπτο, Ιορδανία, Ιταλία, γάλλια, Γερμανία, κ.α.). Στο Ελληνικό περίπτερο συμμετείχαν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Περιφέρεια Κρήτης.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός επεσήμανε «Ο τουρισμός αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας στη Θεσσαλία. Έχουμε καταρτίσει ένα σχέδιο για το πώς πρέπει να κινηθούμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Στόχος μας είναι η στοχευμένη προβολή του τουριστικού μας προϊόντος σε επιλεγμένες αγορές με μετρήσιμα αποτελέσματα. Η αιρετή Περιφέρεια σηκώνει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο βάρος της τουριστικής προβολής, με συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού και λοιπές προωθητικές ενέργειες, με διαφήμιση σε τουριστικά έντυπα και στο διαδίκτυο, με δημιουργία & παραγωγή έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού και όλα αυτά με το μισό και πλέον κόστος από όσο στοίχιζαν τα προηγούμενα χρόνια. Εδώ όμως χρειάζεται ένα βήμα συνεισφοράς απ’ όλους. Θα πρέπει λοιπόν οι Δήμοι, τα Επιμελητήρια, οι Ξενοδοχειακές ενώσεις και γενικότερα οι επαγγελματίες του τουρισμού να συνεισφέρουν σ’ αυτή την προσπάθεια καθώς είναι και οι άμεσα ωφελούμενοι».

Οι χιλιάδες επισκέπτες του περιπτέρου της Θεσσαλίας  έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών διακοπών τους στα παράλια της Λάρισας στις Σποράδες, το Πήλιο, τα Μετέωρα και την Λίμνη Πλαστήρα, κ.α.
Το περίπτερο ήταν διακοσμημένο με επιλεγμένα φωτογραφικά θέματα για τη στοχευόμενη προβολή των τουριστικών προορισμών μας και διανεμήθηκε έντυπο υλικό, αφίσες και χάρτες .

Στο περίπτερο συμμετείχαν επαγγελματίες του τουρισμού από περιοχές τις Θεσσαλίας.  Το κλιμάκιο που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελούνταν από τις υπαλλήλους Άννα Κρούλ της  Π.Ε. Καρδίτσας και Νατάσα Καλύβα της Π.Ε. Τρικάλων.

(Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας)

Αφήστε το σχόλιο σας