Ληστεία μετα φόνου στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on . Θύμα ήταν μια ηλικιωμένη την οποία βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, ο γιος της. Η άτυχη γυναίκα ήταν 95 ετών και ζούσε στο χωριό Κοσκινά της Καρδίτσας. Εκεί την Θύμα ήταν μια ηλικιωμένη την οποία βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, ο γιος της. Η άτυχη γυναίκα ήταν 95 ετών και ζούσε στο χωριό Κοσκινά της Καρδίτσας. Εκεί την Rating: 0

Ληστεία μετα φόνου στην Καρδίτσα

astinomia

Θύμα ήταν μια ηλικιωμένη την οποία βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, ο γιος της.
Η άτυχη γυναίκα ήταν 95 ετών και ζούσε στο χωριό Κοσκινά της Καρδίτσας. Εκεί την βρήκε ο γιος της δεμένη και φιμωμένη ενώ το σπίτι της ήταν αναστατωμένο, γεγονός που οδηγεί τις αρχές να υποψιάζονται ότι προηγήθηκε ληστεία.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών ενώ αναμένεται και ιατροδικαστική έρευνα ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης.

Το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών που διέπραξαν ανθρωποκτονία σε βάρος 95χρονης ημεδαπής στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας.

Ειδικότερα, σήμερα (04-02-2015) το πρωί, η ηλικιωμένη βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο νεκρή στο πάτωμα της οικίας της, ενώ στο στόμα της έφερε ένα μαντήλι, χωρίς άλλα ίχνη κακοποίησης.

Όπως διαπιστώθηκε, τις νυχτερινές ώρες της (03/04-02-2015), οι άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν παράθυρο της οικίας, εισήλθαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλους τους χώρους της.

Στην οικία μετέβησαν ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο αστυνομικών για εξερεύνηση του χώρου.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή