"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Ληστεία των 22.000€ στην εθνική οδό – Δράστες έστησαν »αστυνομικό μπλόκο» στο ζευγάρι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι ληστές αιφνιδίασαν το ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή – Όταν ο οδηγός σταμάτησε δέχτηκε επίθεση – Η αστυνομία προχώρησε σε 3 συλλήψεις…
Κακοποιοί «έστησαν αστυνομικό μπλόκο», στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας-Ιωαννίνων κοντά στους Χαλκιάδες στις 22.00 χθες το βράδυ, για να αρπάξουν 22.000 ευρώ από ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Το πρωί συνελήφθησαν στο Λούρο Πρέβεζας, τρεις Ρομά, ηλικίας 20, 28 και 33 ετών, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στη ληστεία. Όπως κατήγγειλε το ζευγάρι στους αστυνομικούς, κατά τη διαδρομή κοντά στους Χαλκιάδες, άκουσαν σειρήνα περιπολικού και είδαν ένα αυτοκίνητο να τους πλησιάζει. Προς στιγμήν πίστεψαν ότι πρόκειται για συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας και σταμάτησαν με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να τους επιτεθούν και να αρπάξουν τα χρήματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι μετέφερε τα χρήματα για λογαριασμό φιλικού προσώπου, προκειμένου να γίνει αγορά μηχανημάτων. Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο πέραν της ληστείας να υπάρχει και υπόθεση απάτης, καθώς όπως όλα δείχνουν οι δράστες γνώριζαν για το χρηματικό ποσό που μετέφερε το ζευγάρι.

Πηγή: newsit

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης