Λιγό πριν το λουκέτο κλινικές στο Νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στα όριά τους και με κίνδυνο να βάλουν λουκέτο λειτουργούν αρκετές κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Τα τελευταία χρόνια αρκε Στα όριά τους και με κίνδυνο να βάλουν λουκέτο λειτουργούν αρκετές κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Τα τελευταία χρόνια αρκε Rating: 0

Λιγό πριν το λουκέτο κλινικές στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Λιγό πριν το λουκέτο κλινικές στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Στα όριά τους και με κίνδυνο να βάλουν λουκέτο λειτουργούν αρκετές κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί νοσοκομειακοί γιατροί συνταξιοδοτήθηκαν ή αποχώρησαν, με αποτέλεσμα κλινικές να μείνουν υποστελεχωμένες αφού οι θέσεις αυτές δεν αναπληρώθηκαν

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων έμειναν μόλις με έναν γιατρό κλινικές όπως Ουρολογική και Οφθαλμολογική, ενώ 2 γιατρούς λειτουργούν Γυναικολογική,ΩΡΛ, Μικροβιολογικό,  Αιμοδοσία και Παιδιατρική.

Η έλλειψη γιατρών έχει επίσης ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπτυχθούν οι προβλεπόμενες κλινικές και συγκεκριμένα η Πνευμονολογική η Νεφρολογική η Νευρολογική και η Ψυχιατρική.

Να σημειωθεί ότι παρότι έχουν εξαγγελθεί από το υπουργείο προσλήψεις γιατρών για τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της χώρας, δεν έχουν εγγραφεί τα ανάλογα κονδύλια στον προϋπολογισμό του 2015.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή