"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Λιούτας παντού στον κάμπο

lafarm

Σχετικά άρθρα

0000

Στην διαμόρφωση ισχυρού εκλογικού ρεύματος νίκης υπέρ του Θανάση Λιούτα συμβάλουν αποφασιστικά και καθοριστικά στα χωριά του κάμπου. Κι αυτό αποτελεί γενική παραδοχή, όπως διαφάνηκε ολοκάθαρα κατά την απογευματινή περιοδεία που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ., στις 21-1-2015, σε Λόγγο, Πατουλιά, Χρυσαυγή, Ταξιάρχες, Πετρωτό, Πετρόπορο, Νομή και Μεγαλοχώρι.
0000
«Σε εμπιστευόμαστε! Σε θεωρούμε δικό μας παιδί! Στηρίζεις τα χωριά μας… Είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσεις την ψήφο μας και θα ανταποκριθείς στις προσδοκίες μας», έλεγαν πολίτες που συναντούσε από χωριό σε χωριό. Και συμπλήρωναν εμφαντικά: «Χρειαζόμαστε νέα πρόσωπα στην Πολιτική με γνώσεις, εμπειρίες, κατάρτιση, όρεξη. Η Χώρα μας περνά κρίσιμες ώρες κι όλα αυτά είναι απαραίτητα εφόδια για ένα Βουλευτή». Άκουγαν δε, με χαρά και ικανοποίηση τον Θ. Λιούτα να τους απαντά ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα βουλευτικά προνόμια. «Το μόνο που θέλω είναι να προσφέρω στον τόπο μου. Γι’ αυτό κατεβαίνω και ζητώ την ψήφο σας».
0000
Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να στείλει το μήνυμά του μέσω της κάλπης. Στις 25 Ιανουαρίου επιλέγουμε -υπογράμμισε ο κ. Λιούτας- ασφάλεια και σταθερότητα, που εγγυώνται μόνον η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς.
0000
Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα Κυβέρνηση επιβάλλεται να απαρτίζεται από ανθρώπους που ξέρουν τα προβλήματα του κάθε κλάδου και μπορούν να βρουν λύσεις χωρίς λεφτά. Το ζητούμενο, όπως τόνισε, είναι να αναδιαρθρώσουμε το Κράτος σε όλους τους τομείς.
Σε ό,τι αφορά την Γεωργία ειδικότερα, παράλληλα με την ανάπτυξη χρειάζεται και αναβάθμιση των εδαφών (καλλιέργειες). Αυτό που έχουμε ανάγκη, σύμφωνα με τον κ. Λιούτα, προκειμένου ν’ ανταγωνιστούμε τα προϊόντα του εξωτερικού είναι ν’ αυξήσουμε σε όγκο την αγροτική εκμετάλλευση.
Κατά την άποψή του, εκείνοι που κατέχουν γη και πια έχουν αποσυρθεί θα πρέπει να πάρουν μεγαλύτερη σύνταξη ώστε να επιτραπεί στους νέους να δουλέψουν στα χωράφια (σ.σ. των συνταξιούχων) και να ξαναζωντανέψει η Τρικαλινή και, εν γένει, η Ελληνική Ύπαιθρος…
0000
Στην Πατουλιά ο κ. Λιούτας συνάντησε τον Κώστα Τσίγκα πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ.Τ., στους Ταξιάρχες τον τ. δήμαρχο Πελινναίων – επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Φαρκαδόνας Τάκη Χαντζή και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Απόστολο Καταραχιά, στο Πετρωτό τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Εμμανουήλ Κυρίτση, στο Μεγαλοχώρι τον τ. δήμαρχο Εστιαιώτιδας Γιάννη Περιστέρη, την δημοτική σύμβουλο Τρικκαίων – αντιπρόεδρο του Κέντρου Έρευνας – Μουσείου Τσιτσάνη Έφη Λεβέντη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βασίλη Ντινόπουλο και την πρώην δημοτική σύμβουλο Τρικκαίων Μαρίνα Ιακωβάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης