Λιποθυμίες (!) και… κρυφτό Reviewed by Momizat on . Aνήμερα των Χριστουγέννων, στις 15.50, θα προβληθεί στο Mega η εκπομπή «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο ο οποίος φιλοξενεί στο «Μύλο των Ξωτικών» το δημοφιλές Aνήμερα των Χριστουγέννων, στις 15.50, θα προβληθεί στο Mega η εκπομπή «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο ο οποίος φιλοξενεί στο «Μύλο των Ξωτικών» το δημοφιλές Rating: 0

Λιποθυμίες (!) και… κρυφτό

0000000000000000

Aνήμερα των Χριστουγέννων, στις 15.50, θα προβληθεί στο Mega η εκπομπή «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο ο οποίος φιλοξενεί στο «Μύλο των Ξωτικών» το δημοφιλές συγκρότημα Boys and Noise.
Το ελληνικό boy band βρέθηκε στην πόλη μας στα εγκαίνια της διοργάνωσης και προκάλεσε αναστάτωση στις fans που περίμεναν να τους δουν από κοντά.
Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” «αν και ένα από τα γυρίσματα είχε κανονιστεί για τις 7.00 το απόγευμα, τα κορίτσια είχαν στηθεί από τις 11.00 το πρωί και περίμεναν με αγωνία να δουν τον Βαγγέλη και την παρέα του. Μάλιστα, είκοσι εξ αυτών λιποθύμησαν και μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες».
Και ενώ πολλοί πίστευαν ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων οι θαυμάστριες θα κουράζονταν και θα έφευγαν, εκείνες άρχισαν το… κυνηγητό μέχρι τον σταθμό του τρένου, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στα μέλη του συγκροτήματος.
Για να ολοκληρωθούν μάλιστα οι σκηνές αναγκάστηκαν να παίξουν κρυφτό…
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή