"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Λοβερδος από Λάρισα: “Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές – Το διακύβευμα είναι η δεύτερη θέση”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην εκτίμηση πως η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν, και πως το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών θα είναι η δεύτερη θέση που θα προκύψει από τη μάχη που θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ, προχώρησε ο κ. Ανδρέας Λοβερδος μιλώντας στα ΜΜΕ της Λάρισας, μετά την επίσκεψη του στο Επιμελητηριο.

Ο κ. Λοβερδος εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού προσωπικά, έξω χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «κόμμα του λαϊκισμού, του ψεύδους και της δημαγωγίας».

«Δεν επιθυμούμε τον διχασμό του λαού, αν όμως στις εκλογές μας πειράξουν, θα τους πειράξουμε κι εμείς», είπε ο πρώην υπουργός, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου σε μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών.

Μιλώντας για την Κεντροαριστερά, ο κ. Λοβερδος υποστήριξε πως ο χώρος αυτός έχει μόνο έναν εκφραστή, το Κίνημα Αλλαγής, τοποθετώντας τον ΣΥΡΙΖΑ «ούτε στην Κεντροαριστερά, ούτε στην Αριστερά». «Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στα ευρωπαϊκά κόμματα του μίσους, του λαϊκισμού και της δημαγωγίας», υποστήριξε ο ίδιος, λέγοντας ταυτόχρονα πως «Τσίπρας και Καμμένος είναι το ίδιο πράγμα».

«Ο κ. Τσίπρας είναι ένας εκ των χειρότερων Πρωθυπουργών στην ιστορία του ελεύθερου ελληνικού κράτους, ο οποίος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει όποιον Έλληνα δεν συμφωνεί με τον ίδιο, ως ακροδεξιό, φτιάχνοντας με τον τρόπο αυτό τις ταμπέλες του διχασμού», επεσήμανε ο πρώην υπουργός, ο οποίος προέβλεψε πως «ο μεταμνημονιακος δρόμος της χώρας θα είναι κακοτράχαλος» και αυτό που χρειάζεται είναι «ένα αναπτυξιακό σοκ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης