Λογικές εισπρακτικών εταιρειών στο Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Μέσα στο κύμα ακρίβειας που σαρώνει την αγορά, ήρθαν εσχάτως να προστεθούν και οι "κρυφές" ανατιμήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ. Οι αναπροσαρμογές στα τιμολ Μέσα στο κύμα ακρίβειας που σαρώνει την αγορά, ήρθαν εσχάτως να προστεθούν και οι "κρυφές" ανατιμήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ. Οι αναπροσαρμογές στα τιμολ Rating: 0

Λογικές εισπρακτικών εταιρειών στο Δήμο Τρικκαίων

Λογικές εισπρακτικών εταιρειών στο Δήμο Τρικκαίων

Μέσα στο κύμα ακρίβειας που σαρώνει την αγορά, ήρθαν εσχάτως να προστεθούν και οι “κρυφές” ανατιμήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ.

Οι αναπροσαρμογές στα τιμολόγια, αφορούν πελάτες της Δημοτικής επιχείρησης που διέθεταν παλιούς υδρομετρητές(προ του 2000)και σήμερα έχουν αλλαχτεί με νέους πιο αξιόπιστους.

Οι αυξήσεις στις περισσότερες των περιπτώσεων αγγίζουν το 50%, δημιουργώντας εύλογη δυσαρέσκεια στους Τρικαλινούς καταναλωτές.

Πάντως οι πληροφορίες περί διπλασιασμού του παγίου δεν ευσταθούν, αφού αυτό παραμένει το ίδιο(21,50 ευρώ) από την τελευταία αύξηση επί θητείας του Μιχάλη Ταμήλου.

Η Δημοτική Αρχή Τρικκαίων οφείλει άμεσα να προχωρήσει και ένεκα της κακής οικονομικής πραγματικότητας που βιώνουν τα νοικοκυριά, σε μείωση της τιμολόγησης ύδρευσης και αποχέτευσης.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή