Λονδίνο: Νεκρός έλληνας καθηγητής μετά από επίθεση Reviewed by Momizat on . Τραγικό θάνατο βρήκε ένας έλληνας καθηγητής, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κοντά σε σταθμό λεωφορείου, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Waterloo. Το περιστατικό σημε Τραγικό θάνατο βρήκε ένας έλληνας καθηγητής, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κοντά σε σταθμό λεωφορείου, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Waterloo. Το περιστατικό σημε Rating: 0

Λονδίνο: Νεκρός έλληνας καθηγητής μετά από επίθεση

Λονδίνο: Νεκρός έλληνας καθηγητής μετά από επίθεση

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας έλληνας καθηγητής, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κοντά σε σταθμό λεωφορείου, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Waterloo. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.45 τα ξημερώματα της Κυριακής, σε πολυσύχναστο σημείο του Λονδίνου.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο, ο 43χρονος Έλληνας ήταν ήδη νεκρός, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το θύμα δεν έχει αναγνωριστεί επισήμως, ωστόσο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δηλώνουν βέβαιοι ότι πρόκειται για τον Μενέλαο Αλιγιζάκη, καθηγητή μουσικής στο Κολέγιο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πλησιέστεροι συγγενείς έχουν ενημερωθεί.

Οι Αρχές καλούν οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να καλέσει στον αριθμό 0208 721 4005 ή να κάνει ανώνυμη καταγγελία στο 0800 555 111.

Μαθητές του καθηγητή δημιούργησαν στο Facebook σελίδα για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή