Έρχονται πολλά λουκέτα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Την δύσκολη εικόνα που διαμορφώνεται λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, για εργαζόμενους και επιχειρήσεις περιγράφουν Τρικαλινοί επαγγελματίες. Και στα Τρίκαλα Την δύσκολη εικόνα που διαμορφώνεται λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, για εργαζόμενους και επιχειρήσεις περιγράφουν Τρικαλινοί επαγγελματίες. Και στα Τρίκαλα Rating: 0

Έρχονται πολλά λουκέτα στα Τρίκαλα

Έρχονται πολλά λουκέτα στα Τρίκαλα

Την δύσκολη εικόνα που διαμορφώνεται λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, για εργαζόμενους και επιχειρήσεις περιγράφουν Τρικαλινοί επαγγελματίες.

Και στα Τρίκαλα ένα νέο κύμα, εκείνο της ανεργίας και των λουκέτων, ανέρχεται μοιραία στην επιφάνεια απειλώντας να  σαρώσει κυρίως μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Τα μηνύματα ήδη προβληματίζουν.

Μία συζήτηση με ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης θα πείσει και τον πιο δύσπιστο.

Αγωνία, απογοήτευση και έντονος προβληματισμός επικρατεί στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που είτε αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο, είτε συνεχίζουν να λειτουργούν.  

Χαμένες επιχειρήσεις και χαμένες θέσεις εργασίας, είναι ένα μεγάλο θέμα.

Από την άλλη πλευρά περιμένουμε την ανάπτυξη…. και οι πολιτικοί -ο καθένας από την πλευρά του- υπόσχονται πως θα φέρουν την ανάπτυξη που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας.

Κοιτάξτε σε λίγο καιρό τα λουκέτα που έρχονται ,τους ανέργους.

Θα πάθετε σοκ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή