«Λουκέτο» στο εργοστάσιο γάλακτος της ΔΕΛΤΑ στο Ζάρκο Reviewed by Momizat on . Μια δυσάρεστη είδηση αποκαλύπτει το ΖάρκοNow , καθώς όπως αναφέρει  το εργοστάσιο γάλακτος της Δέλτα, που εδρεύει εδώ και 15 χρόνια στο Ζάρκο, κλείνει  οριστικά Μια δυσάρεστη είδηση αποκαλύπτει το ΖάρκοNow , καθώς όπως αναφέρει  το εργοστάσιο γάλακτος της Δέλτα, που εδρεύει εδώ και 15 χρόνια στο Ζάρκο, κλείνει  οριστικά Rating: 0

«Λουκέτο» στο εργοστάσιο γάλακτος της ΔΕΛΤΑ στο Ζάρκο

«Λουκέτο» στο εργοστάσιο γάλακτος της ΔΕΛΤΑ στο Ζάρκο
Μια δυσάρεστη είδηση αποκαλύπτει το ΖάρκοNow , καθώς όπως αναφέρει  το εργοστάσιο γάλακτος της Δέλτα, που εδρεύει εδώ και 15 χρόνια στο Ζάρκο, κλείνει  οριστικά λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας.
Το γεγονός αυτό σημαίνει ένα μεγάλο πλήγμα για την τοπική οικονομία του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς οι κτηνοτρόφοι και το προσωπικό που απασχολούνταν θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση.
Οι εργαζόμενοι σήμερα δεν ξεπερνούν τους τρεις με τέσσερις και αυτοί βρίσκονται εκεί, προκειμένου να βοηθήσουν στην μεταφορά του εξοπλισμού σε αντίστοιχα εργοστάσια του ομίλου της ΔΕΛΤΑ.
Στο συγκερκιμένο εργοστάσιο απασχολούνταν περίπου 50 εργαζόμενοι μέχρι και το 2012 που ξεκίνησαν οι πρώτες απολύσεις και σταδιακά μέχρι και σήμερα πριν το επίσημο “κλείσιμο”ο αριθμός συνεχώς μειωνόταν.
Να θυμίσουμε ότι το Ζάρκο και η Κρήνη είχαν προβληθεί ιδιαιτέρως για τις ομορφιές τους και τα γαλακτοκομικά προϊόντας τους, μέσα από διαφημίσεις της ΔΕΛΤΑ όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας…

Σχόλια (1)

  • Γκλεζάκος Ευστράτιος

    Πιστεύω ότι πάντα η σωστή πληροφόρηση προέρχεται από σοβαρές πηγές και όχι από σχόλια που πιθανόν να κρύβουν δόλιες σκοπιμότητες.Η δημοσίευση σχετικά με τη Δέλτα στό Ζάρκο με λυπεί διότι δέν ισχύει.Μόνον οι αρμόδιοι μπορούν να εκφέρουν άποψη για το ζήτημα αυτό.
    Ευχαριστώ.Από τη Δέλτα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή