"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Λούλης για τη πώληση της βίλας στο Διμήνι: “Δέχτηκα να του κάνω μια γενναία έκπτωση 2,5 εκατ.€ που ουσιαστικά ήταν δωρεά” !!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αποδέχεται ότι έλαβε από την Κιβωτό 1 εκ από την πώληση του σπιτιού που έχει αντικειμενική αξία 650000 ευρώ

“Όλη αυτή η προσπάθεια δημιουργίας τέτοιων θορύβων ώστε να κλονιστούν οι προθέσεις ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, δεν με αγγίζει” δηλώνει.

Η δωρεά του Κώστα Λούλη τελικά δεν ήταν δωρεά αλλά αγοραπωλησία μεταξύ του ιδίου και της Κιβωτού όπως λέει ξεκάθαρα ο γνωστός αλευροβιομήχανος και αντιδήμαρχος Βόλου σε δήλωσή του μετά τον δικαιολογημένο θόρυβο που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη ότι ο ίδιος εισέπραξε για την πώληση του ακινήτου στο Διμήνι 1 εκ. ευρώ. Ο κ. Λούλης στην δήλωση του εξακολουθεί να παρουσιάζει ως δωρεά την πώληση του ακινήτου λέγοντας πως όταν ήρθε σε συνεννοήσεις με τον πατέρα Αντώνιο “δέχτηκα να του κάνω μια γενναία έκπτωση 2,5 εκατ.€ που ουσιαστικά ήταν δωρεά” !!!

Ο κ. Λούλης υποστηρίζει ότι μαζί με το βίλα του Άνω Βόλου που ανήκει στην πρώην σύζυγό του -που δόθηκε από εκείνη στην Κιβωτό μετά την αγοραπωλησία του Διμηνίου – η δωρεά της οικογένειας του στην ΜΚΟ του πατέρα Αντώνιου είναι μεγέθους “6-7 εκατ. €” . Ο κ. Λούλης υποστηρίζει ότι οι ανακατασκευές που έκανε στα δύο σπίτια ξεπέρασαν το 1 εκ. ευρώ που έλαβε από την Κιβωτό όταν της πούλησε το σπίτι στο Διμήνι το οποίο φέρεται να έχει αντικειμενική αξίας 640.000 ευρώ. Στα εγκαίνια που έγιναν το 2017 ο κ. Λούλης εξαρχής παρουσιάστηκε ως δωρητής, ενώ ουδέποτε μέχρι να προκύψει το ζήτημα με τις καταγγελίες για την Κιβωτό δεν είχε αναφερθεί δημόσια στα τοπικά ΜΜΕ ή αλλού, ότι,είχε εισπράξει 1 εκ. ευρώ από την πώληση του σπιτιού την οποία αποδέχεται στην δήλωσή του σαφώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης