Λυρικό Τραγούδι Master class με τον Δημήτρη Καβράκο στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων είναι στην ευχάριστο θέση να ανακοινώσει την εκτέλεση του πρώτου master class υψηλού επιπέδου υπό την διεύθυνση του διεθν Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων είναι στην ευχάριστο θέση να ανακοινώσει την εκτέλεση του πρώτου master class υψηλού επιπέδου υπό την διεύθυνση του διεθν Rating: 0

Λυρικό Τραγούδι Master class με τον Δημήτρη Καβράκο στα Τρίκαλα

Λυρικό Τραγούδι Master class με τον Δημήτρη Καβράκο στα Τρίκαλα

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων είναι στην ευχάριστο θέση να ανακοινώσει την εκτέλεση του πρώτου master class υψηλού επιπέδου υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης Βαθύφωνου Δημήτρη Καβράκου.

Το master class – μια μοναδική εμπειρία για όσους συμμετάσχουν –  θα είναι ανοικτό για μαθητές –σπουδαστές από όλη την Ελλάδα και θα λάβει χώρα στις 28 -29 Μαΐου 2016, στα Τρίκαλα στην ανακαινισμένη αίθουσα της Δωροθέας Σχολής (Σάβ 28/5) και στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων (Κυρ 29/5). Το βράδυ της 29ης Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Gala Όπερας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στο οποίο θα συμμετάσχουν κατόπιν επιλογής κάποιοι από τους ενεργά συμμετέχοντες και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ( λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν).
Όσοι  δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να έχουν έτοιμες 2 με 3 άριες που θα τις αναφέρουν στην αίτηση συμμετοχής των. Θα υπάρχει  πιανίστας διαθέσιμος να συνοδεύσει τις επιλεγμένες άριες του μαθητή – σπουδαστή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και πιανίστα της επιλογής των.
Ο κ.Καβράκος θα ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τον κάθε μαθητή-σπουδαστή επί 30-45 λεπτά…. Οι λοιποί συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθούν και να ακούν τις παρατηρήσεις που θα γίνονται στον κάθε ένα από αυτούς.

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται σε 80,00 €

Την διαδικασία θα μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος  με την πληρωμή μιας μικρής συμμετοχής 15,00€ (**).
Διευκρινίζεται  ότι το Master Class δεν είναι διαγωνισμός τραγουδιού,  δεν απαιτείται ακρόαση πριν και δεν θα ανακοινωθούν  αποτελέσματα μετά.

Οι παρατηρήσεις για τον κάθε ένα συμμετέχοντα θα διατυπωθούν κατά την διάρκεια του μαθήματος. Θα δοθεί σε κάθε ενεργό ή μη ενεργό συμμετέχοντα βεβαίωση συμμετοχής ή παρακολούθησης αντίστοιχα

 

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται με email (info@sfmt.grsymfoniki@sfmt.gr (*). Ενημερώσεις θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής και παρακολούθησης, είναι η Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Στοιχεία που πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στην δήλωση (υπόδειγμα δήλωσης στο www.sfmt.gr)

  • Όνομα και Επώνυμο
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Δνση κατοικίας – τηλ επικοινωνίας (κιν. & σταθερό)
  • Ωδείο, μουσική σχολή φοίτησης ή καθηγητής σε περίπτωση ιδιωτικών μαθημάτων
  • Σύντομο βιογραφικό & σύνοψη σπουδών (ακαδημαϊκών και μουσικών)
  • Άριες συμμετοχής
  • Πιανίστας συνοδός εάν υφίσταται

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα

  • Δημήτρης Κτιστάκης-Μαέστρος /Δάσκαλος της ΣΟΝ-Τ > 693 800 2999
  • Ιωάννης Γεωργιάδης – Πρόεδρος ΣΦΜΤ > 693 2240 980

(*) Ο κ. Καβράκος διατηρεί δικαίωμα επιλογής βάση βιογραφικού σε περίπτωση μεγάλου αριθμού

(**) Με δικαίωμα συμμετοχής και στο gala όπερας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή