“Λύγισε” on air πολεμικός ανταποκριτής στη Γάζα Reviewed by Momizat on . "Λύγισε" ακόμη και ο πολεμικός ανταποκριτής του Al Jazeera μεταδίδοντας τις ειδήσεις από την Σατζάγια, όπου σημειώθηκε σφαγή αμάχων. Ο Wael Al-Dahdouh δεν κατάφ "Λύγισε" ακόμη και ο πολεμικός ανταποκριτής του Al Jazeera μεταδίδοντας τις ειδήσεις από την Σατζάγια, όπου σημειώθηκε σφαγή αμάχων. Ο Wael Al-Dahdouh δεν κατάφ Rating: 0

“Λύγισε” on air πολεμικός ανταποκριτής στη Γάζα

“Λύγισε” on air πολεμικός ανταποκριτής στη Γάζα

“Λύγισε” ακόμη και ο πολεμικός ανταποκριτής του Al Jazeera μεταδίδοντας τις ειδήσεις από την Σατζάγια, όπου σημειώθηκε σφαγή αμάχων. Ο Wael Al-Dahdouh δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ, άρχισε να κλαίει και έφυγε από το πλάνο.

Σύμφωνα με την Huffington Post, ο Αl-Dahdouh δεν είναι νέος στο επάγγελμα, αλλά έμπειρος και μάλιστα βραβευμένος για την δημοσιογραφική του δουλειά σε πολεμικά μέτωπα, ωστόσο δεν άντεξε στην περιγραφή όσων είδε στην Σατζάγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργότερα, μοιράστηκε τις εμπειρίες του, μιλώντας για τα παιδιά που πέθαναν μπροστά στα μάτια του στην συνοικία αυτή, όπου 87 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους, σε ισραηλινή επιδρομή, την Κυριακή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή