Λύθηκε μυστήριο με ανοιγμένο φέρετρο στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Αναστάτωση είχε προκαλέσει από χθες η ανεύρεση ενός φερέτρου χωρίς καπάκι σε δασώδη περιοχή. Επειδή βρέθηκαν και μερικές κηλίδες αίματος, η αστυνομία εξέταζε όλ Αναστάτωση είχε προκαλέσει από χθες η ανεύρεση ενός φερέτρου χωρίς καπάκι σε δασώδη περιοχή. Επειδή βρέθηκαν και μερικές κηλίδες αίματος, η αστυνομία εξέταζε όλ Rating: 0

Λύθηκε μυστήριο με ανοιγμένο φέρετρο στον Βόλο

Λύθηκε μυστήριο με ανοιγμένο φέρετρο στον Βόλο

Αναστάτωση είχε προκαλέσει από χθες η ανεύρεση ενός φερέτρου χωρίς καπάκι σε δασώδη περιοχή. Επειδή βρέθηκαν και μερικές κηλίδες αίματος, η αστυνομία εξέταζε όλα τα σενάρια, ενώ ακούγονταν και σενάρια για… μαύρη μαγεία. Τελικά, όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», σύμφωνα με πληροφορίες το φέρετρο το οποίο εντοπίστηκε σε ρέμα στην περιοχή Σαμπάναγα χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της σορού Έλληνα ναυτικού, από την Γκάνα στην Συκή Αργαλαστής προορίζονταν προς καταστροφή.

Το μεταλλικό φέρετρο στη συνέχεια οδηγήθηκε προς καταστροφή ωστόσο, από αμέλεια όπως φαίνεται του μεταφορέα παράπεσε στο ρέμα στην περιοχή Σαμπάναγα. Ο μεταφορέας λόγω του ότι ήταν νύχτα άφησε το μεταλλικό φέρετρο εκεί προκειμένου να το ανασύρει το πρωί. Ωστόσο το φέρετρο εντοπίστηκε από περιοίκους προκαλώντας πολλά ερωτηματικά, πριν ανασυρθεί και καταστραφεί.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών αποκλείσθηκε εγκληματική ενέργεια ή τα σενάρια περί μαύρης μαγείας, ενώ οι κόκκινες κηλίδες που βρέθηκαν στο μεταλλικό φέρετρο εκτιμάται ότι προέρχονται από την σωρό του ναυτικού.

(Με πληροφορίες από taxydromos.gr)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή