Λύσεις ζητούν οι αγελαδοτρόφοι Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε την Πέμπτη 12-09-2013, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμ Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε την Πέμπτη 12-09-2013, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμ Rating: 0

Λύσεις ζητούν οι αγελαδοτρόφοι

Λύσεις ζητούν οι αγελαδοτρόφοι

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε την Πέμπτη 12-09-2013, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας.

Η συνάντηση πέρα από εθιμοτυπική και με χαρακτήρα γνωριμίας, περιελάμβανε και συζήτηση για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο όπως είναι τα βοσκοτόπια, οι λιμνοδεξαμενές και η συνεργασία με τις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης τους υποσχέθηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό είναι στο πλευρό τους και οι υπηρεσίες στη διάθεσή τους για να λυθούν τα όποια προβλήματα τους απασχολούν.

Τους πρότεινε μάλιστα, αρχές Οκτωβρίου να πραγματοποιηθεί μια εκ νέου συνάντηση όπου θα συμμετέχουν και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας