Λύσεις ζητούν οι τρικαλινοί υδραυλικοί Reviewed by Momizat on . Με τον πρόεδρο Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων κ. Νίκο Βαλομάνδρα συναντήθηκε τη Δευτέρα 14-10-2013 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Κύριο θέμα συ Με τον πρόεδρο Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων κ. Νίκο Βαλομάνδρα συναντήθηκε τη Δευτέρα 14-10-2013 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Κύριο θέμα συ Rating: 0

Λύσεις ζητούν οι τρικαλινοί υδραυλικοί

Λύσεις ζητούν οι τρικαλινοί υδραυλικοί

Με τον πρόεδρο Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων κ. Νίκο Βαλομάνδρα συναντήθηκε τη Δευτέρα 14-10-2013 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Κύριο θέμα συζήτησης, η οποία έγινε παρουσία του περιφερειακού συμβούλου κ. Τσίγκα και του Διευθυντή Ανάπτυξης κ. Αθανασίου, η έκδοση νέων αδειών των υδραυλικών, μια διαδικασία η οποία «περνά» από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και συγκεκριμένα από το Τμήμα Βιομηχανίας, με τον κ. Βαλομάνδρα να ζητά να μην υπάρξει καθυστέρηση στην όλη διαδικασία.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης τόνισε ότι παρά την έλλειψη προσωπικού η αρμόδια υπηρεσία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να κυλήσει ομαλά η όλη διαδικασία και να μην υπάρξει καμία απολύτως καθυστέρηση.

Ο κ. Βαλομάνδρας σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι όσοι έχουν άδεια Α΄ και Β΄ τεχνίτη γίνονται αρχιτεχνίτες με τη νέα άδεια, ενώ όσοι έχουν άδεια Β΄ τεχνίτη και άδεια εγκαταστάτη και έχουν την επέκταση αδείας στα αέρια καύσιμα παίρνουν άδεια εργοδηγού, όπως επίσης και όσοι έχουν άδεια αρχιτεχνίτη με προϋπηρεσία  ενός έτους.

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

 

Αφήστε το σχόλιο σας