Λύσεις Μιχαλάκη σε αγροτικά προβλήματα Reviewed by Momizat on . ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ Το Δημοτικό Διαμέρισμα Αγία Κυριακή και πιο συγκεκριμένα τα Φράγματα που έχουν κατασκευαστεί στην κοίτη του Κιουρμέκι, επισκέφθηκε την Παρασκευή 25 ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ Το Δημοτικό Διαμέρισμα Αγία Κυριακή και πιο συγκεκριμένα τα Φράγματα που έχουν κατασκευαστεί στην κοίτη του Κιουρμέκι, επισκέφθηκε την Παρασκευή 25 Rating: 0

Λύσεις Μιχαλάκη σε αγροτικά προβλήματα

Λύσεις Μιχαλάκη σε αγροτικά προβλήματα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Αγία Κυριακή και πιο συγκεκριμένα τα Φράγματα που έχουν κατασκευαστεί στην κοίτη του Κιουρμέκι, επισκέφθηκε την Παρασκευή 25-04-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Παρουσία του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αγίας Κυριακής κ. Κώστα Ζήρρα και του Τοπικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Μπακρατσά, ο κ. Μιχαλάκης, πραγματοποίησε αυτοψία στα Φράγματα της περιοχής, τα οποία εξυπηρετούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους όλης της περιοχής, κυρίως τους θερινούς μήνες.

Τα συγκεκριμένα Φράγματα συγκρατούν το νερό σχεδόν μέχρι τον Αύγουστο, λύνοντας έτσι ένα από τα πλέον βασικά και χρόνια προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή