Λύση μετά από 14 χρόνια σε πράξη εφαρμογής στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Λύση σε θέμα που καθυστερεί επί 14 χρόνια δόθηκε σήμερα, με την υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για πράξη εφαρμογής στα Τρίκαλα.  Από το 2001 είχε να γίνει αν Λύση σε θέμα που καθυστερεί επί 14 χρόνια δόθηκε σήμερα, με την υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για πράξη εφαρμογής στα Τρίκαλα.  Από το 2001 είχε να γίνει αν Rating: 0

Λύση μετά από 14 χρόνια σε πράξη εφαρμογής στα Τρίκαλα

Λύση μετά από 14 χρόνια σε πράξη εφαρμογής στα Τρίκαλα

Λύση σε θέμα που καθυστερεί επί 14 χρόνια δόθηκε σήμερα, με την υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για πράξη εφαρμογής στα Τρίκαλα.  Από το 2001 είχε να γίνει ανάρτηση στο σχέδιο πόλης για τις περιοχές Τρικκαίογλου – Κλωτσοτήρα. Πλέον, μετά την υπογραφή της σημερινής σύμβασης, προχωρά η οριστική επίλυση του θέματος. Πρόκειται για τη σύμβαση για τη συνέχιση και ολοκλήρωση της μελέτης «Πράξη Εφαρμογής Κλωτσοτήρα – Τρικκαίογλου». Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε τη σύμβαση με τον κ. Κώστα Σαμπαρίνα (εκπρόσωπο της εταιρίας «Infoterra ΟΕ κ Συνεργάτες») και την κ. Ρόζα Μπαρτολότα, οι οποίοι θα υλοποιήσουν το έργο.
papastergiou
Ένα έργο που χρηματοδοτείται εν μέρει από το «Πράσινο Ταμείο» και το οποίο είχε τεθεί ως πρώτος από τον Δήμο Τρικκαίων, ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Από τότε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου είχε επανεκκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου η κύρωση πράξεων εφαρμογής σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης των Τρικάλων, να ολοκληρωθεί.

Για τις δύο συγκεκριμένες περιοχές, μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη, δηλαδή μετά από 18 μήνες (τον Ιανουάριο του 2017), οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να διαχειριστούν την περιουσία τους. Ο Δήμος από τηυν πλευρά του, θα μπορεί να προχωρήσεοι όλες εκείνες τις διαδικασίες για τους κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους, προς όφελος – και πάλι – των πολιτών.
Αμέσως μετά τη σύμβαση για τις δύο περιοχές, ακολουθούν απρόμποιες ενέργειες για τις περιοχές Αγία Μονή ΙΙ και Πυεργετό, ενώ έπονται οι περιοχές Αλωνίων μπάρας και Κεραμαριών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή