Λύση στο ζήτημα των αδέσποτων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζονται οι ενέργειες του Δήμου Τρικκαίων για την ολοκληρωμένη και με σχεδιασμό αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων στην πόλη των Τρικάλων. Μια από α Συνεχίζονται οι ενέργειες του Δήμου Τρικκαίων για την ολοκληρωμένη και με σχεδιασμό αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων στην πόλη των Τρικάλων. Μια από α Rating: 0

Λύση στο ζήτημα των αδέσποτων

Λύση στο ζήτημα των αδέσποτων

Συνεχίζονται οι ενέργειες του Δήμου Τρικκαίων για την ολοκληρωμένη και με σχεδιασμό αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων στην πόλη των Τρικάλων. Μια από αυτές πραγματοποιήθηκε χθες σε καθαρά διοικητικό επίπεδο και αφορούσε στη συγκρότηση της πενταμελούς επιτροπής που ορίζει ο νόμος. Πρόκειται για την Πενταμελή Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς.
Η επιτροπή αποτελείται από τους:
1. Χρήστος Αναστασίου, αντιδήμαρχο, ως τακτικό μέλος
2. Μαριάννα Ταλλάρου, κτηνίατρο, ως τακτικό μέλος
3. Ελένη Ζαχαράκη, μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Αργος», ως τακτικό μέλος
4. Ξανθή – Αικατερίνη Νικολαράκη, νατιπρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου, ως τακτικό μέλος
5. Αχιλλέα Νταούλα, εκπρόσωπο του Δήμου Τρικκαίων, ως τακτικό μέλος.
Η επιτροπή ήδη συζήτησε τα πρώτα της καθήκοντα που απορρέουν από τον νόμο και τη σύστασή της και έλαβε αποφάσεις, οι οποίες θα δημοσιοποιηθούν άμεσα. Πρώτο μέλημα, η υπογραφή μιας σύμβαση με το σωματείο που επί χρόνια ασχολείται με τα αδέσποτα στην πόλη των Τρικάλων, προκειμένου να αρχίσει να οριοθετείται το πλαίσιο δράσης όλων των εμπλεκόμενων με τα αδέσποτα φορέων.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή