"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Μάγδα Φύσσα από τα Τρίκαλα: Aναγκαιότητα η συμμετοχή όλης της κοινωνίας στον Αντιφασιστικό Αγώνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

10 χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μόλις 4 χρόνια από την ολοκλήρωση της δίκης κατά της Χρυσής Αυγής, και ο σταδιακός εκφασισμός της κοινωνίας εξακολουθεί να υφίσταται.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Ελευθεριακή Συνέλευση Τρικάλων “Ανάρες” και το Rossonero σήμερα το απόγευμα  υποδέχθηκαν στην πόλη μας, την Μάγδα Φύσσα, τον Αργύρη Συρίγο (συνήγορο υποστήριξης της κατηγορίας στο εφετείο της Χ.Α.) και τον Στάθη Κ., (μέλος του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας»), και ενημέρωσαν τον κόσμο  για τις εξελίξεις στη δίκη κατά της Χρυσής Αυγής.

Ακολούθησε μια πολυ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την άνοδο της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη στις μέρες μας, καθώς και την αναγκαιότητα συμμετοχής όλης της κοινωνίας στον Αντιφασιστικό Αγώνα, και την συλλογική απάντηση ενάντια στην φασιστική απειλή.

Όπως τόνισαν οι ομιλητές , οι δικαστικές νίκες κατά των εγκληματιών της ΧΑ είναι πολύ σημαντικές κατακτήσεις του αντιφασιστικού κινήματος αλλά ταυτόχρονα με αυτές, μέσα από την είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη βουλή και την κανονικοποίηση της ακροδεξιάς ρητορικής (μέσω των ΜΜΕ κυρίως), διαφαίνεται μια βαθιά συντηρητική κοινωνία που τείνει όλο και περισσότερο προς τον εκφασισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ενίσχυση του αντιφασιστικού αγώνα αποτελεί όχι μόνο αναγκαιότητα αλλά και καθήκον του συνόλου της κοινωνίας.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης