Μάγεψαν οι “Μαγικοί επιστήμονες” Reviewed by Momizat on . Μια εξαιρετική θεατρική – εκπαιδευτική παράσταση με τίτλο "Μαγικοί Επιστήμονες", παρουσιάστηκε χθες  Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέν Μια εξαιρετική θεατρική – εκπαιδευτική παράσταση με τίτλο "Μαγικοί Επιστήμονες", παρουσιάστηκε χθες  Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέν Rating: 0

Μάγεψαν οι “Μαγικοί επιστήμονες”

Μάγεψαν οι “Μαγικοί επιστήμονες”

Μια εξαιρετική θεατρική – εκπαιδευτική παράσταση με τίτλο “Μαγικοί Επιστήμονες”, παρουσιάστηκε χθες  Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

magikoiΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Μύλου των Ξωτικών», μικροί και μεγάλοι θεατές είχαν την ευκαιρία να «μεταφερθούν» στο εργαστήρι του Δρ. Φουμπού, ο οποίος με τη βοήθεια του γκαφατζή συνεργάτη του Βουβού, συνδυάζουν, συνθέτουν και παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο πειράματα της Φυσικής και της Χημείας.
Τα κείμενα και το επιστημονικό πρόγραμμα είναι εκπαιδευτικά σχεδιασμένα και δομημένα στην διδακτέα ύλη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τον Δρ. Αστροφυσικής και επιστημονικό συνεργάτη του «Ευγενίδειου» Ιδρύματος, κο Γιάννη Κοντογιάννη.
Όλοι οι θεατές, είχαν την ευκαιρία μέσα από τη διαδραστικότητα της παράστασης και από τα εντυπωσιακά πειράματα που πραγματοποιούνται επί σκηνής, να συνδυάσουν την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και τη θεατρικότητα και να διαπιστώσουν τη χρησιμότητα των θετικών επιστημών στην καθημερινότητα.
Οι παραστάσεις θα δοθούν και τις δύο επόμενες Κυριακές, 8 και 15 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο, με την τιμή του εισιτηρίου να είναι 5 ευρώ.
Η παραγωγή της θεατρικής παράστασης “Μαγικοί Επιστήμονες” γίνεται από την e-Trikala A.E. και τον «Μύλο των Ξωτικών».
Συντελεστές της παράστασης
Κείμενα: Άκυς Μητσιούλης
Σκηνοθεσία: Αντονέλα Χήρα
Μουσική: Γιάννης Αυγερινός
Σκηνικά: Βίκυ Βουρνιά
Κοστούμια: Κέλυ Βαρσάνη
Στο ρόλο του Φουμπού: ο Νίκος Ζώκας
Στο ρόλο του Βουβού: ο Σπύρος Ανδρεόπουλος

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή