Μάγεψε το ανερχόμενο αστέρι, Κωνσταντίνα Πάλλα Reviewed by Momizat on . Μια μοναδική μουσική διαδρομή, με την υπέροχη φωνή της πρόσφερε στο κοινό των Τρικάλων , το βράδυ της Κυριακής στο Τζαμί και στην εκδήλωση που οργάνωσε η Εφορεί Μια μοναδική μουσική διαδρομή, με την υπέροχη φωνή της πρόσφερε στο κοινό των Τρικάλων , το βράδυ της Κυριακής στο Τζαμί και στην εκδήλωση που οργάνωσε η Εφορεί Rating: 0

Μάγεψε το ανερχόμενο αστέρι, Κωνσταντίνα Πάλλα

Μάγεψε το ανερχόμενο αστέρι, Κωνσταντίνα Πάλλα

Μια μοναδική μουσική διαδρομή, με την υπέροχη φωνή της πρόσφερε στο κοινό των Τρικάλων , το βράδυ της Κυριακής στο Τζαμί και στην εκδήλωση που οργάνωσε η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων , η Κωνσταντίνα Πάλλα .

Η Κωνσταντίνα θεωρείται  ένα από τα μεγαλύτερα και αυθεντικά ταλέντα που γνωρίζει ο μουσικός κόσμος. Αν και νεαρή, η απόσταση που τη χωρίζει από τους νέους της γενιάς της είναι… χιλιομέτρων. Το σήμερα δεν της ταιριάζει !

Τρικαλινής καταγωγής, κόρη του γνωστού συμπολίτη Δημοσθένη Πάλλα , εκπροσώπου ασφαλιστικής εταιρείας, το βράδυ της Κυριακής κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι γύρισε το χρόνο πίσω και δημιούργησε ένα μείγμα μουσικής, που απλά λατρέψαμε όλοι.

Και μόνο που την άκουγες, ταξίδευες στις εποχές της καλής μουσικής και όχι της εμπορικής που είναι ίδια, απ΄ όπου και αν προέρχεται!
Εχει ήδη δώσει άλλες δύο συναυλίες στ Τρίκαλα, στην «Κεντρική Πλατεία μουσική σκηνή» και είχε αφήσει άφωνους τους θαυμαστές της.

Μία κοπέλα που δεν υπέκυψε στην πλαστική ομορφιά και στη γοητεία των εξωφύλλων.

palla1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή