Μάγισσες φέρτε βότανα…. Reviewed by Momizat on . Το αγνό και προφανώς άδολο ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για την μπαλαρίνα και τα κουρσάκια στο Τρικαλινό παζάρι, πραγματικά συγκινεί. Οι τρικαλινοί όλο αυτό το δ Το αγνό και προφανώς άδολο ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για την μπαλαρίνα και τα κουρσάκια στο Τρικαλινό παζάρι, πραγματικά συγκινεί. Οι τρικαλινοί όλο αυτό το δ Rating: 0

Μάγισσες φέρτε βότανα….

Μάγισσες φέρτε βότανα….

Το αγνό και προφανώς άδολο ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για την μπαλαρίνα και τα κουρσάκια στο Τρικαλινό παζάρι, πραγματικά συγκινεί. Οι τρικαλινοί όλο αυτό το διάστημα είχαν μία τεράστια “φαγούρα” για το είδος των παιχνιδιών του Λούνα Παρκ και όχι για το πού θα βρούνε λεφτά για τα σχολικά, τις δόσεις φόρων κλπ, οπότε σε καμία περίπτωση, από κανενός το μυαλό δεν πέρασε πως το όλο σκηνικό στήθηκε για άλλους λόγους!

[ αλιευθέν από το f/b του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου ] 

Σχόλια (1)

 • Ο βασιλιάς 👑 είναι γυμνός!

  Γεννήθηκε για την καταστροφή ο κυρ Δήμαρχος:
  1). Πήρε το Μύλο των Ξωτικών και τον απαξίωσε με τις άστοχες ιδέες του.
  2).Πήρε το ποτάμι και το έκανε…Βενετία με τις βαρκάδες .
  3).Λεωφορείο 🚌 χωρίς οδηγό…και χωρίς επιβάτες.
  4).Στάσεις…δροσιάς για …ψεκασμένους ψηφοφόρους.
  5). ΑΤΜ πιστοποιητικών και ντελίβερι της γραφειοκρατίας.
  6). Έξυπνη πόλη και …κουτορνίθια ψηφοφόροι.
  Και άλλα…που όλοι μας τα βιώνουμε καθημερινά.
  Έχουμε να κάνουμε με τον Τσίπρα των Τρικάλων…από γκάφα σε γκάφα το πάει και συνεχώς έχουμε διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
  Τώρα μας θυμίζει πώς είμαστε κακομοίρηδες, που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα και πως χρωστάμε παντού και πως δεν θα έπρεπε να έχουμε την πολυτέλεια να θέλουμε να διασκεδάσουμε και να ξεχαστούμε λίγο στο δικό μας παζάρι κι όχι στο δικό του, που παζαρεύει τις ψήφους για την διαιώνιση της βασιλείας του.
  Με ταπεινούς χαιρετισμούς…οι υπήκοοί σας!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή