"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Μάκης Παπαγεωργίου : Ζητώ εκ νέου την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή για να συνεχίσουμε μαζί όσα ξεκινήσαμε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Κυριακή προσερχόμαστε στις κάλπες για να εκλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλης, του τόπου που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και επιλέξαμε να ζούμε με τις οικογένειές μας.

 

Αυτές οι εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε ωριμότητα και να λάβουμε τις αποφάσεις μας με υπευθυνότητα. Να επιλέξουμε τους ικανότερους, αυτούς που έχουν δοκιμαστεί και έχουν πετύχει, που εργάζονται με ανιδιοτέλεια για το καλό και την προκοπή του τόπου μας.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας και ο συνδυασμός μας «Πρώτα ο άνθρωπος» έφερε όντως τον άνθρωπο στο επίκεντρο τα τελευταία 9 χρόνια. Οικοδομήσαμε έναν Δήμο υγιή οικονομικά, κλείσαμε εκκρεμότητες του παρελθόντος, βγάλαμε από την απομόνωση τα χωριά μας, στηρίξαμε στην πράξη επαγγελματίες του τουρισμού, αγρότες και κτηνοτρόφους.

 

Είμασταν δίπλα σας σε κάθε σας βήμα, παραμένουμε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Η νέα 5ετία που ανοίγεται μπροστά μας είναι η 5ετία των μεγάλων προκλήσεων.

Καλούμαστε να ολοκληρώσουμε και να προωθήσουμε τα μεγάλα έργα για τον Δήμο μας, να προχωρήσουμε στον πλήρη εκσυγχρονισμό και ψηφιοποίησή του, να βάλουμε την τεχνολογία στις ζωές μας, να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να δώσουμε την ευκαιρία στις νέες και στους νέους να μείνουν στα χωριά μας και να δημιουργήσουν σε αυτά.

Προσωπικά στέκομαι ενώπιον σας και ζητώ τη στήριξή σας.

Ζητώ εκ νέου την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή για να συνεχίσουμε μαζί όσα ξεκινήσαμε, για να δουλέψουμε για ακόμη περισσότερα στα επόμενα χρόνια. Για να έχουμε πάντα τον άνθρωπο στο προσκήνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης