Μάνα και γιος βιαιοπραγούσαν σε 15χρονη από τον Βόλο – Απέβαλλε από χτύπημα με πέτρα στην κοιλιά Reviewed by Momizat on . Έζησε στα χέρια τους τη βία και την κακοποίηση. Γιος και μάνα καταδικάστηκαν χθες σε 2,5 και 2 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα γιατί κακοποίησαν μια 15χρονη και απέ Έζησε στα χέρια τους τη βία και την κακοποίηση. Γιος και μάνα καταδικάστηκαν χθες σε 2,5 και 2 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα γιατί κακοποίησαν μια 15χρονη και απέ Rating: 0

Μάνα και γιος βιαιοπραγούσαν σε 15χρονη από τον Βόλο – Απέβαλλε από χτύπημα με πέτρα στην κοιλιά

Μάνα και γιος βιαιοπραγούσαν σε 15χρονη από τον Βόλο – Απέβαλλε από χτύπημα με πέτρα στην κοιλιά

Έζησε στα χέρια τους τη βία και την κακοποίηση. Γιος και μάνα καταδικάστηκαν χθες σε 2,5 και 2 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα γιατί κακοποίησαν μια 15χρονη και απέβαλλε. Το ειδύλλιο ενός Ρομά 18 χρόνων και της μπαλαμής, μιας 15χρονης από τους Αγίους Αναργύρους δεν είχε αίσιο τέλος.

Η 15χρονη που είχε φύγει από το σπίτι της για να ζήσει τον έρωτά της εγκαταλείποντας την οικογένειά της, έζησε την κακοποίηση. Στο δικαστήριο χθες αποδείχθηκε από τον συνήγορο της 18χρονης σήμερα νεαρής γυναίκας ότι στα 15 της χρόνια διακόπηκε η εγκυμοσύνη της γιατί η μητέρα του 21χρονου σήμερα νεαρού συντρόφου της με τον οποίο συζούσε, της έριξε πέτρα στην κοιλιά.

Τη μήνυση εναντίον της μάνας και του γιού κατέθεσαν οι γονείς της 18χρονης σήμερα νεαρής , η οποία χθες δεν ήταν στο δικαστήριο. Μητέρα και γιός άσκησαν έφεση επί της απόφασης, ενώ ο εισαγγελέας είχε πρότείνει καταδίκη για πέντε χρόνια στη μητέρα και τέσσερα χρόνια στον γιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή