”Μάρω η Τζουρτζώτισσα” Reviewed by Momizat on . Για την Aρεοπαγίτη Μαρία Λεπενιώτη η κρατική τηλεόραση ΕΤ1 έκανε ειδική αναφορά για την ίδια και για τον τόπο καταγωγή της, την Τζούρτζια Ασπροποτάμου Τρικάλων. Για την Aρεοπαγίτη Μαρία Λεπενιώτη η κρατική τηλεόραση ΕΤ1 έκανε ειδική αναφορά για την ίδια και για τον τόπο καταγωγή της, την Τζούρτζια Ασπροποτάμου Τρικάλων. Rating: 0

”Μάρω η Τζουρτζώτισσα”

”Μάρω η Τζουρτζώτισσα”

Για την Aρεοπαγίτη Μαρία Λεπενιώτη η κρατική τηλεόραση ΕΤ1 έκανε ειδική αναφορά για την ίδια και για τον τόπο καταγωγή της, την Τζούρτζια Ασπροποτάμου Τρικάλων.
Συντοπίτες της εκφράζονται με τα καλλίτερα λόγια για την αγαπημένη τους ”Μάρω τη Τζουρτζώτισσα” που τους έκανε να νοιώθουν τιμή και περηφάνια για την ίδια και το χωριό τους.

Για την Aρεοπαγίτη Μαρία Λεπενιώτη η κρατική τηλεόραση ΕΤ1 έκανε ειδική αναφορά για την ίδια και για τον τόπο καταγωγή της, την Τζούρτζια Ασπροποτάμου Τρικάλων.Συντοπίτες της εκφράζονται με τα καλλίτερα λόγια για την αγαπημένη τους ''Μάρω τη Τζουρτζώτισσα'' που τους έκανε να νοιώθουν τιμή και περηφάνια για την ίδια και το χωριό τους.

Δημοσιεύτηκε από Giannis Dimas στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή