Μέγιστη διάκριση Ανώτερης Γεύσης για δεύτερη χρονιά στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κωστηλάτας Reviewed by Momizat on . Τη μέγιστη διάκριση των 3 αστεριών για το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης έλαβε και για το 2016 το νερό Κωστηλάτα από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi Τη μέγιστη διάκριση των 3 αστεριών για το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης έλαβε και για το 2016 το νερό Κωστηλάτα από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi Rating: 0

Μέγιστη διάκριση Ανώτερης Γεύσης για δεύτερη χρονιά στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κωστηλάτας

Μέγιστη διάκριση Ανώτερης Γεύσης για δεύτερη χρονιά στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κωστηλάτας

Τη μέγιστη διάκριση των 3 αστεριών για το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης έλαβε και για το 2016 το νερό Κωστηλάτα από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi (www.itqi.com), που εδρεύει στις Βρυξέλλες, την πιο εξειδικευμένη κριτική επιτροπή στον κόσμο που αναλαμβάνει να πιστοποιεί και να αναδεικνύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

kostilatas-egkatastaseis-6

Το iTQi απαρτιζόμενο από έμπειρους δοκιμαστές σε θέματα ποτών και τροφίμων, υπέβαλλαν σε διαδικασία γευσιγνωσίας τους διαγωνιζόμενους, μεταξύ των οποίων και το νερό Κωστηλάτα, χωρίς βέβαια να παρέχεται κανένα είδος ταυτοποίησης για να εξασφαλίζεται έτσι η συνεχής αμεροληψία, και βραβεύθηκε ως εξαιρετικό εξασφαλίζοντας τη μέγιστη βαθμολογία των 3 αστεριών. Σε μια ομολογουμένως δύσκολη διαγωνιστική διαδικασία, αν ληφθεί υπόψη ότι οι συμμετέχοντες είναι από όλον τον κόσμο μεταξύ των οποίων κολοσσοί στον κλάδο τροφίμων και ποτών, όπως Heineken, Bacardi, Coca Cola, Elbisco, Pepsico, Diageo, Alpro, Nestle κ.ά.

Η διάκριση αποτελεί μια επιτυχία και επιβράβευση της εταιρείας, αλλά και για τον κάθε εργαζόμενό της ξεχωριστά που συνεισφέρει στη διαδικασία παραγωγής προσφέροντας στον καταναλωτή ένα νερό ανώτερης ποιότητας. Γιατί δεν αρκεί το γεγονός ότι το νερό Κωστηλάτα αναβλύζει στα Αθαμανικά Όρη σε ένα παρθένο ορεινό τοπίο, σε υψόμετρο 1.450μ., αλλά το ότι η εμφιάλωσή του γίνεται επιτόπια, μακριά από κάθε είδους κίνδυνο μόλυνσης, λόγω υπόγειας προέλευσης και απαγόρευσης ρυπογόνων δραστηριοτήτων στην περιοχή, με τον πιο σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό.

Μαζί όμως με τους ανθρώπους της εταιρείας αξίζει να νοιώθουμε όλοι μας περήφανοι, γιατί μια ελληνική εταιρεία και ένα ελληνικό προϊόν κατακτά για ακόμη μια φορά την κορυφή σε παγκόσμιο επίπεδο.

kostilatas-egkatastaseis-5

Οι πηγές Κωστηλάτας βρίσκονται σε ένα από τα επιβλητικότερα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, που θεωρούνται από τις πιο άγριες κορυφογραμμές της Πίνδου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην περιοχή υπάρχουν περισσότερες από 300 πηγές νερού.
Κάθε σταγόνα του φυσικού μεταλλικού νερού “Κωστηλάτα” ξεκινά – ως νιφάδα χιονιού ή σταγόνα βροχής – από τις κορυφές των Αθαμανικών Ορέων, συνεχίζει την πορεία του υπογείως, περνώντας μέσα από τα βραχώδη φίλτρα της φύσης, αναβλύζει στην πηγή του σε υψόμετρο 1.450μ. όπου και γίνεται η εμφιάλωσή του σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής.
Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η σταθερότητα της ποιότητάς του ώστε να παραμένει να νερό άκρως καθαρό, φυσικό, ανεπηρέαστο από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση, προστατευμένο από ένα φρούριο γεωλογικών στρωμάτων που ενισχύονται από τους πάγους του χειμώνα.

Πρόκειται δηλαδή για ένα ‘ακατέργαστο διαμάντι’, ένα δώρο της φύσης που μπορείτε να το απολαμβάνετε καθημερινά. Είναι απόλυτα προστατευμένο από κάθε κίνδυνο μόλυνσης, λόγω της αποκλειστικά υπόγειας προέλευσής του και της απαγόρευσης ρυπογόνων δραστηριοτήτων στην περιοχή της πηγής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή