"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Μέσι: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» με την Μπαρτσελόνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι πλέον γεγονός… Ο Λιονέλ Μέσι από το βράδυ της Πέμπτης (5/8) με επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα  αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Έναν σύλλογο με του οποίου τη φανέλα αγαπήθηκε και μεγαλούργησε όσο κανείς…

Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το γεγονός πως από τους 38 τίτλους της καριέρας του οι 35 είναι με τους μπλαουγκράνα. Συγκεκριμένα, με τον καταλανικό σύλλογο έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα, οκτώ σούπερ καπ και επτά Κύπελλα Ισπανίας, τέσσερα Champions League, τρία Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων και τρία σούπερ καπ ευρώπης!

H Mπαρτσελόνα στην… ιστορική αυτή ανακοίνωση αναφέρει πως αρχικά υπήρχε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως αυτό δεν θα κατέστη εφικτό για οικονομικούς και άλλους λόγους!

«Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Κωνσταντίνα Θεοδώρου

protothema

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης