"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Μέσω Ελασσόνας η κίνηση από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται ότι οι μεγαλύτερες σήραγγες των Βαλκανίων, που εγκαινιάστηκαν την περασμένη άνοιξη ως το πιο σύγχρονο έργο της χώρας, λειτουργούν μόνο με ήλιο και όχι με βροχή…! Αυτό τουλάχιστο κατανοεί κάποιος διαβάζοντας την ανακοίνωση της παραχωρησιούχου κοινοπραξίας που ενημερώνει ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης οι σήραγγες στα Τέμπη, θα ειναι κλειστές λόγω  «ιδιαίτερων γεωλογικών φαινομένων» και «επικίνδυνων καιρικών φαινομένων»

Μεγάλη ταλαιπωρία λοιπόν περιμένει τους διερχόμενους οδηγούς της εθνικής οδού καθώς έκλεισαν και πάλι από το μεσημέρι της Πέμπτης οι σήραγγες στα Τέμπη, αυτή τη φορά λόγω «ιδιαίτερων γεωλογικών φαινομένων» και «επικίνδυνων καιρικών φαινομένων» που επικαλείται η παραχωρησιούχος εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».

Πλέον η κυκλοφορία εκτρέπεται από το ύψος της Γυρτώνης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και από το ύψος του Κλειδιού από τη συμπρωτεύουσα, με τα οχήματα να αναγκάζονται να πορευτούν μέσω Ελασσόνας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας: «Σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 15:15 διακόπηκε η κυκλοφορία στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων τα οποία σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα γεωλογικά φαινόμενα της περιοχής είχαν σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ιδιαίτερα αυξημένου όγκου υδάτων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις ανάντη και κατάντη περιοχές του Αυτοκινητοδρόμου και στη συνέχεια στον αυτοκινητόδρομο.

Η κυκλοφορία μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης διεξάγεται μέσω της παρακάτω εκτροπής:

• στο ρεύμα προς Αθήνα:

Έξοδος στον Α/Κ Κλειδιού – Εγνατία – Ελασσόνα – Κοζάνη και είσοδο στον Α/Κ Γυρτώνης.

• στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη:

Έξοδος στον Α/Κ Γυρτώνης – Κοζάνη – Ελασσόνα – Εγνατία και είσοδο στον Α/Κ Κλειδιού.

Παρακαλούμε τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά, να ελέγχουν τις οδηγίες που δίνονται μέσω των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.»

thessaliatv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης