Μέτρα, μέτρα, μέτρα… με το δάκτυλο σηκωμένο Reviewed by Momizat on . Κώστας Κωστούλας Φτάσαμε να μετράμε καθημερινά τους 100 νεκρούς εξαιτίας του κορονοϊού. Τα νοσοκομεία μας νοσούν, με τους γιατρούς να καταρρέουν, κάνοντας πλέον Κώστας Κωστούλας Φτάσαμε να μετράμε καθημερινά τους 100 νεκρούς εξαιτίας του κορονοϊού. Τα νοσοκομεία μας νοσούν, με τους γιατρούς να καταρρέουν, κάνοντας πλέον Rating: 0

Μέτρα, μέτρα, μέτρα… με το δάκτυλο σηκωμένο

Μέτρα, μέτρα, μέτρα… με το δάκτυλο σηκωμένο

Κώστας Κωστούλας

Φτάσαμε να μετράμε καθημερινά τους 100 νεκρούς εξαιτίας του κορονοϊού.

Τα νοσοκομεία μας νοσούν, με τους γιατρούς να καταρρέουν, κάνοντας πλέον διαλογή στους ασθενείς.

Ο μέσος όρος ηλικίας με σοβαρή νόσηση έχει αρχίσει να μειώνεται, πλέον νοσούν βαριά και νεότεροι.

Πρόκειται να επιβληθεί πρόστιμο σε κόσμο που έχει θυμό και με τον οποίο η κυβέρνηση δεν συνομίλησε ποτέ. Οι απειλές δείχνουν αδυναμία.

Οι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, έχουν εκτεθεί σε έναν διετή καταιγισμό παραπληροφόρησης.

Με ξεκάθαρη κυβερνητική υπαιτιότητα, βρίσκονται κάπου μεταξύ τρόμου, σύγχυσης και παράνοιας.

Η προσέγγιση αυτών των ανθρώπων με μέτρα τιμωρητικά και εκδικητικά, δεν έχει τίποτα το σπουδαίο να προσφέρει στο στοίχημα του καθολικού εμβολιασμού και της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Φυσικά έχει κόστος η ορθολογική διαχείριση της πανδημίας και η ουσιαστική ενίσχυση του Συστήματος Υγείας.

Σχόλια (4)

 • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

  Σωστή η τοποθέτηση ως προς τον απαράδεκτο εκδικητικό τρόπο επιβολής των μέτρων. Ο Έλλην εκ φύσεως αντιδρά, δεν δέχεται εύκολα κάτι το επιτακτικό και το απειλητικό!! Η πλειονότης των αντιδρώντων είναι αυτής της κατηγορίας!!! Δεν δέχονται να έχουν απέναντί τους κάποιον με σηκωμένο το δάκτυλο!!! Όσο για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχουν ληφθεί ο απολογισμός είναι ένα μηδενικό. Αρχίσαμε με τις μάσκες, τα πρόστιμα, τις βεβαιώσεις εξόδου, τα sms, τα lockdown, τις απαγορεύσεις των εθνικών και θρησκευτικών εορτών, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Μας ήλθε το περιβόητο εμβόλιο με εκείνες τις βλακώδεις και γελοίες πομπώδεις υποδοχές των φορτίων πάνω σε καρότσες από Datsun με συνοδεία περιπολικών και με τις διαβεβαιώσεις ότι όλα τελειώνουν. Αποτέλεσμα μηδέν. Ξανά νέα Lockdown, μάσκες, εκφοβισμούς και πρόστιμα, 24ωρος βομβαρδισμός από το τηλεβίζιον, έως ότου να μας ήλθε η σωτήρια δεύτερη δόση η οποία και αυτή αποδείχθηκε ένα τίποτα, αφού τα κρούσματα ξεπερνούσαν τον τριψήφιο αριθμό!!! Φτού και να πάλι από την αρχή με τα υποχρεωτικά rapid, τους αποκλεισμούς, τα πρόστιμα σε πελάτες και καταστηματάρχες, περιθωριοποιήσεις κοινωνικών συνόλων, και τώρα αυτά ειδεχθή και προσβλητικά για την ανθρώπινη προσωπικότητα, με το πιστόλι στο κεφάλι και το μηνιαίο 100ρικο!!!! Υποχρεωτική και η 3η δόση, με προοπτική την 13η και βλέπουμε!!! Και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι μηδέν!!! Όλοι αυτοί οι μαϊδανοί «ειδήμονες» και συμβουλάτορες που ολημερίς βεντετίζουν και κομπάζουν στα ΜΜΕ, ενσπείροντας φόβο, πανικό, και οικονομική καταστροφή, δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτα!!! Όπως και αυτοί που ακρίτως τα υιοθετούν και δια της βίας τα επιβάλλουν!!! Την άποψή μου βεβαίως γράφω!!!

  Απάντηση
 • POLITIS

  Ποιο αποτέλεσμα μηδέν? Εδώ ήδη άρχισαν και έκλειναν ήδη 15.000 ραντεβού τη μέρα από 60+ πολίτες για την 1η δόση. Να περιμένουμε να δούμε λοιπόν το αποτέλεσμα του μέτρου. Οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ είναι όλο κουβέντες…

  Απάντηση
 • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

  προς POLITIS
  Εγώ είμαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, όπως λές, εσύ τι είσαι ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ;

  Απάντηση
  • Jim Riflevinegar

   Σιγά κ. Δασκάλου μην είναι Τουρκόσπορος ο κ. POLITIS… Απλώς ένας …σπαζομέζεος είναι. Ότι γράψει κανείς, γράφει το αντίθετο ή απαγγέλει το ποίημα της (εκάστοτε) δεξιάρας κυβέρνησης, με δικαιολογία, ότι φταίνε πάντα οι …αριστεροί. Καμία πρόταση δεν διαβάσαμε από αυτόν, μόνο κρίσεις αρνητικές, το ευκολάκι δηλαδή. Slowly the egg.

   Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή