Μέτωπο για τη ΔΕΗ δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το Δίκτυο Συνδικαλιστών και το Τμήμα Εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους που αντιδρούν και αντιμάχονται στην ιδιωτικο Το Δίκτυο Συνδικαλιστών και το Τμήμα Εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους που αντιδρούν και αντιμάχονται στην ιδιωτικο Rating: 0

Μέτωπο για τη ΔΕΗ δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Μέτωπο για τη ΔΕΗ δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Το Δίκτυο Συνδικαλιστών και το Τμήμα Εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους που αντιδρούν και αντιμάχονται στην ιδιωτικοποίηση των φυσικών αγαθών και πόρων, τους απλούς πολίτες, τα κόμματα, τους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, εκπροσώπους αυτοδιοίκησης,κινήματα πολιτών κ.α. σε μια πρώτη συνάντηση για να συζητήσουμε τη δημιουργία ενός κοινωνικoού μετώπου ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και ειδικότερα ενάντια το ξεπούλημα της ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου μετά το εσπευσμένο κλείσιμο της Βουλής προσπαθεί μέσα από τα θερινά τμήματα να περάσει νομοσχέδια που αφορούν το ξεπούλημα της δημόσιας γης και τους αιγιαλούς, τις ιδιωτικοποιήσεις του νερού και της ενέργειας.

 

Απέναντι στις  πολιτικές του πιο βάρβαρου νεοφιλελευθερισμού δεν υπάρχει άλλη λύση από τη δημιουργία ενός ευρύτατου μετώπου που θα αντισταθεί και θα ακυρώσει στην πράξη αυτές τις πολιτικές.

Εάν ΣΗΜΕΡΑ δεν αντιδράσουμε και ΣΗΜΕΡΑ δεν αντισταθούμε στα σχέδιά τους, εάν ΣΗΜΕΡΑ δεν προστατεύσουμε τα κοινωνικά αγαθά όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, αύριο θα είναι ΑΡΓΑ

ΤΡΙΤΗ 1 /7/14 Στο φρούριο Τρικάλων στις 19:30

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή