Μέτωπο Λαού : Εξεγερμένος λαός ποτέ νικημένος ! Reviewed by Momizat on .   Οι λαϊκές αντιδράσεις και εκρήξεις που περιμέναμε κατά της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, άρχισαν! ΜΑΤ, ξύλο και χημικά στα κεφ   Οι λαϊκές αντιδράσεις και εκρήξεις που περιμέναμε κατά της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, άρχισαν! ΜΑΤ, ξύλο και χημικά στα κεφ Rating: 0

Μέτωπο Λαού : Εξεγερμένος λαός ποτέ νικημένος !

Μέτωπο Λαού : Εξεγερμένος λαός ποτέ νικημένος !

 

Οι λαϊκές αντιδράσεις και εκρήξεις που περιμέναμε κατά της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, άρχισαν!

ΜΑΤ, ξύλο και χημικά στα κεφάλια των συνταξιούχων απ΄ την πουλημένη κυβέρνηση Τσίπρα.

   Καταιγίδα ασταμάτητη οι περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων. Βροχή οι φόροι στα εισοδήματα και τα ακίνητα του κοσμάκη μέχρι που θα τα απαλλοτριώσουν και θα τα πάρουν οι τράπεζες ή το κράτος. Η ανεργία σε ύψη ρεκόρ και η μετανάστευση των νέων εθνική αιμορραγία.

Ο δημόσιος και εθνικός πλούτος ξεπουλιέται όσο ποτέ άλλοτε. Η πατρίδα μας έγινε αποικία και οι Έλληνες «κυβερνήτες» εντολοδόχοι των αποικιοκρατών.

Ντόπιο και ξένο κεφάλαιο κάνει πάρτι λεηλατώντας τη χώρα και μετατρέποντας τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε σύγχρονους δούλους που θα ζουν στη δοξασμένη χώρα τους για ένα κομμάτι ψωμί και χωρίς δικαιώματα.

à Είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που φτιάχνουν χωρίς εμάςεναντίον μας!

à Κατεβαίνουμε στους δρόμους για να σταματήσουμε τα αποτρόπαια σχέδιά τους!

à Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας. Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας εναντίον τους!

à Δεν αφήνουμε να πάρουν το σπίτι του γείτονα ή να του κόψουν το ρεύμα, γιατί αύριο το ίδιο θα συμβεί και σε μας! Αντιδρούμε μαζικά και ενωτικά!

à Ξεκινάμε να οργανωνόμαστε και να συγκροτούμε μικρές ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ κατά χώρο και κλάδο!

    Συμμετέχουμε σ’ όλες, χωρίς διάκριση, τις κινητοποιήσεις του Λαού που γίνονται για την ανατροπή των ΔΥΝΑΣΤΩΝ μας και των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών.

 

   «ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή