Μέτωπο Λαού: Οι αγώνες συνεχίζονται! Reviewed by Momizat on . Οι εκλογές πέρασαν. Ευτυχώς! Γιατί για ένα μήνα ήχησε εντονότερα το σιωπητήριο των κινημάτων και των αγώνων του λαού. Και αντιστρόφως, ενισχύθηκε στους πολίτες Οι εκλογές πέρασαν. Ευτυχώς! Γιατί για ένα μήνα ήχησε εντονότερα το σιωπητήριο των κινημάτων και των αγώνων του λαού. Και αντιστρόφως, ενισχύθηκε στους πολίτες Rating: 0

Μέτωπο Λαού: Οι αγώνες συνεχίζονται!

Μέτωπο Λαού: Οι αγώνες συνεχίζονται!

metopo_laouΟι εκλογές πέρασαν. Ευτυχώς!

Γιατί για ένα μήνα ήχησε εντονότερα το σιωπητήριο των κινημάτων και των αγώνων του λαού. Και αντιστρόφως, ενισχύθηκε στους πολίτες η λογική της ανάθεσης.

Αυταπάτες! Κανείς αιρετός και ψηφισμένος δεν πρόκειται να τους (μας) σώσει. Μόνοι μας, δηλαδή με τους δικούς μας αδιάκοπους αγώνες, θα σωθούμε.

Αλλιώς, θα ζήσουμε υποχρεωτικά ως εξανδραποδισμένοι δούλοι, για ένα κομμάτι ψωμί και χωρίς δικαιώματα στην κόλαση του σύγχρονου καπιταλισμού.

Οι αγώνες και τα κινήματα μπορεί να σίγησαν για λίγο. Τα εξώδικα και οι απειλές της Δ.Ε.Η. ότι θα κόψουν το ρεύμα και θα βγάλουν τα ρολόγια απ’ τα σπίτια μας δεν σταμάτησαν.

Όπως δεν σταμάτησαν τα ραβασάκια της εφορίας για φόρους και χαράτσια, δεν έπαυσαν να τρέχουν τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών, οι κατασχέσεις και οι απειλές για πλειστηριασμούς σε βάρος της περιουσίας του λαού.

Η καταβαράθρωση των λαϊκών εισοδημάτων, η ανασφάλεια του λαού, η πείνα και η απελπισία μέρους του μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Ως ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ Τρικάλων συνεδριάζουμε αύριο Πέμπτη 29 Μάη και ώρα 8.30 μ.μ. στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (πρώην ΚΤΕΛ) και καλούμε κάθε Τρικαλινό που υποφέρει να παραβρεθεί.

Συζητάμε και αποφασίζουμε δράσεις και παρεμβάσεις:

►  κατά των διακοπών της Δ.Ε.Η.

►  κατά των διακοπών του νερού

► κατά των πλειστηριασμών

► για κάθε άλλο πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες.

Η ενότητα όλων των Τρικαλινών που χειμάζονται από τις βάρβαρες πολιτικές και όλων των κινημάτων και προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών επιβάλλεται ΤΩΡΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή