Μέχρι Ν. Μοναστήρι η ΕΑΣ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το μισθωτήριο για την ενοικίαση του εκκοκκιστηρίου στο Νέο Μοναστήριο της περιοχής Δομοκού υπέγραψαν χθες Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014, στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Λαμί Το μισθωτήριο για την ενοικίαση του εκκοκκιστηρίου στο Νέο Μοναστήριο της περιοχής Δομοκού υπέγραψαν χθες Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014, στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Λαμί Rating: 0

Μέχρι Ν. Μοναστήρι η ΕΑΣ Τρικάλων

Μέχρι Ν. Μοναστήρι η ΕΑΣ Τρικάλων

Το μισθωτήριο για την ενοικίαση του εκκοκκιστηρίου στο Νέο Μοναστήριο της περιοχής Δομοκού υπέγραψαν χθες Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014, στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Λαμίας ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Τρικάλων κ. Αχιλλέας Λιούτας και ο πρόεδρος της γειτονικής Συνεταιριστικής Οργάνωσης κ. Θανάσης Παπαθανασόπουλος.

Η υπογραφή του μισθωτηρίου επισφράγισε την προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ. Λαμίας να ενοικιάσει, κατόπιν διαγωνισμού,  το εκκοκκιστήριό της στην Τρικαλινή Ένωση η οποία μ’ αυτό ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στην εκκόκκιση βάμβακος, στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο κ. Λιούτας δήλωσε την ικανοποίησή του που ένα συνεταιριστικό εκκοκκιστήριο θα παραμείνει σε συνεταιριστικά χέρια και υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη ενοικίαση είναι μία ακόμη πρωτοβουλία για την ενίσχυση της θέσης της Τρικαλινής Ένωσης στο χώρο της εκκόκκισης βάμβακος η οποία θα έχει και συνέχεια και με άλλες πρωτοβουλίες οι οποίες θα κοινοποιηθούν εντός των επόμενων ημερών.

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Τρικάλων ανέφερε ότι ήδη παραγωγοί της ευρύτερης περιοχής Δομοκού αλλά και Καρδίτσας ήρθαν σε επαφή μαζί του δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στην Τρικαλινή Ένωση αλλά και την πρόθεσή τους να εμπιστευθούν σ’ αυτή το βαμβάκι τους.  Ο κ. Λιούτας τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι ενημερωτικές επισκέψεις κλιμακίων της Ε.Α.Σ. Τρικάλων προκειμένου να εδραιωθούν  σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας με τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή