Μέχρι 25 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές Reviewed by Momizat on . Έως την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή οι μαθητές της τελευταίας τάξης και οι απόφοιτοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που επιθυμούν ν Έως την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή οι μαθητές της τελευταίας τάξης και οι απόφοιτοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που επιθυμούν ν Rating: 0

Μέχρι 25 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές

Μέχρι 25 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές

Share

Έως την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή οι μαθητές της τελευταίας τάξης και οι απόφοιτοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ. Η δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται ηλεκτρονικά στα λύκεια.
Οι υποψήφιοι θα δηλώσουν το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας στο οποίο έχουν επιλέξει να εξετασθούν, τυχόν ειδικά μαθήματα για την εισαγωγή σε συγκεκριμένες σχολές, καθώς και εάν επιθυμούν να εισαχθούν σε σχολές για τις οποίες απαιτούνται προκαταρκτικές εξετάσεις (Στρατού, Αστυνομίας, Εμπορικού Ναυτικού, ΤΕΦΑΑ).
Επίσης, οι μαθητές των Γενικών Λυκείων θα πρέπει να δηλώσουν εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν μόνο στις ενδοσχολικές για να πάρουν απολυτήριο.
Οι δηλώσεις απαιτούνται για την προετοιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίες θα αρχίσουν την Τρίτη 27 Μαίου. Έως τις 25 Φεβρουαρίου, επίσης, πρέπει μα καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις τους οι μαθητές με αναπηρία, με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, και με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή