Μέχρι 26 Αυγούστου οι δηλώσεις Reviewed by Momizat on . Φυσιολογική κρίνεται η ροή κατάθεσης φορολογικών δηλώσεων από πλευράς της υπηρεσίας της ΔΟΥ Τρικάλων. Ωστόσο, αυτό που σημειώνεται είναι ότι ναι μεν αναμένεται Φυσιολογική κρίνεται η ροή κατάθεσης φορολογικών δηλώσεων από πλευράς της υπηρεσίας της ΔΟΥ Τρικάλων. Ωστόσο, αυτό που σημειώνεται είναι ότι ναι μεν αναμένεται Rating: 0

Μέχρι 26 Αυγούστου οι δηλώσεις

eforia

Φυσιολογική κρίνεται η ροή κατάθεσης φορολογικών δηλώσεων από πλευράς της υπηρεσίας της ΔΟΥ Τρικάλων.

Ωστόσο, αυτό που σημειώνεται είναι ότι ναι μεν αναμένεται χαμηλότερη εισροή εσόδων προς τα ταμεία της εφορίας, διαπιστώνεται όμως ότι οι Τρικαλινοί οφειλέτες που εντάχθηκαν στη διαδικασία της ρύθμισης των 100 δόσεων, συνεχίζουν να πληρώνουν ώστε να μην απενταχθούν από αυτή.

eforia_dilwsi

Όπως τονίζει ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Τρικάλων κ. Διονύσης Κατσαρός, οι φορολογούμενοι της περιοχής που εντάχθηκαν στη ρύθμιση συνεχίζουν να πληρώνουν πάση θυσία μη βλέποντας λύση και διέξοδο αποπληρωμής των χρεών τους εκτός ρύθμισης. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τις ρυθμίσεις που αφορούν τα ασφαλιστικά ταμεία με τους οφειλέτες για πρώτη φορά να βλέπουν ουσιαστική διευκόλυνση στην αποπληρωμή των οφειλών τους ώστε να μπορέσουν να απεμπλακούν από χρέη.

Από την άλλη βέβαια δεν συμβαίνει το ίδιο από πλευράς εφορίας. Ενώ οι πολίτες πληρώνουν, οι οικονομικές υπηρεσίες μέχρι στιγμής δεν καταβάλλουν οφειλές προς τους πολίτες όπως εκείνες που προκύπτουν από επιστροφή φόρων. Κάτι τέτοιο αναμένεται προς το τέλος του καλοκαιριού και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης των δηλώσεων αλλά και εφόσον καταλήξουν σε ένα συγκεκριμένο και επικυρωμένο πλαίσιο συμφωνίας.

ΕΡΕΥΝΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή