«Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα 250.000 νοικοκυριά – Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας Reviewed by Momizat on . Μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία  σε πολλούς δήμους, κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, αφήνοντας, σύμφωνα με στοιχεία του Μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία  σε πολλούς δήμους, κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, αφήνοντας, σύμφωνα με στοιχεία του Rating: 0

«Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα 250.000 νοικοκυριά – Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας

«Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα 250.000 νοικοκυριά – Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας

Μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία  σε πολλούς δήμους, κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, αφήνοντας, σύμφωνα με στοιχεία του ΑΔΜΗΕ, περίπου 250.000 νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και για πάνω από 24 ώρες.  

Ανοιξε η Εθνική Οδός ΑΘΗΝΏΝ-ΛΑΜΊΑΣ έως τα όρια με τον Νομό Βοιωτίας για όλα τα οχήματα λόγω ύφεσης των καιρικών φαινομένων.

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, «Λόγω ύφεσης των καιρικών φαινομένων από ώρα 04:00’ της 17/02/2021 δίνεται στην κυκλοφορία το τμήμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας από Γέφυρα Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τα όρια με το Νομό Βοιωτίας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή