Μήνας του μέλιτος , τέλος !! Reviewed by Momizat on . Και εκεί που είπαμε πάει τελείωσαν όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα με τον τοπικό παραγοντισμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας , τα πρώτα σύννεφα και στους βουλευτ Και εκεί που είπαμε πάει τελείωσαν όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα με τον τοπικό παραγοντισμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας , τα πρώτα σύννεφα και στους βουλευτ Rating: 0

Μήνας του μέλιτος , τέλος !!

Μήνας του μέλιτος , τέλος !!

Και εκεί που είπαμε πάει τελείωσαν όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα με τον τοπικό παραγοντισμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας , τα πρώτα σύννεφα και στους βουλευτές του Σύριζα έκαναν την εμφάνιση τους και όλα δείχνουν ότι λήγει ο “μήνας του μέλιτος” άδοξα .
Έτσι λοιπόν η υγιής πολιτική κινητικότητα μετατρέπεται σε παραγοντισμό σύμφωνα με την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη και τα όσα κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής. Η “βολή” για συναδέλφους της βουλευτές αναφορικά με πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν ερήμην της .
Ο κίνδυνος να περιπέσουν σε απεριόριστο παραγοντισμό είναι ορατός . Καλή τύχη σε όλους !!

Σχόλια (1)

  • Π&φ

    Καμμία ανοχή στους βουλευτές της αριστεράς αν δεν προκρίνουν τους άριστους και όχι τους αρεστούς .Η αριστεία σύντροφοι δεν ειναι ρετσινιά .

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας