Μήνυμα αισιοδοξίας και γνώσης της πραγματικότητας από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μπαίνοντας πλέον «για τα καλά» στην Χριστουγεννιάτικη Περίοδο, οι Έμποροι των Τρικάλων γνωρίζουν πολύ καλά τι να περιμένουν. Τα «Χριστούγεννα» είναι μια ξεχωρισ Μπαίνοντας πλέον «για τα καλά» στην Χριστουγεννιάτικη Περίοδο, οι Έμποροι των Τρικάλων γνωρίζουν πολύ καλά τι να περιμένουν. Τα «Χριστούγεννα» είναι μια ξεχωρισ Rating: 0

Μήνυμα αισιοδοξίας και γνώσης της πραγματικότητας από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων

Μήνυμα αισιοδοξίας και γνώσης της πραγματικότητας από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων

Μπαίνοντας πλέον «για τα καλά» στην Χριστουγεννιάτικη Περίοδο, οι Έμποροι των Τρικάλων γνωρίζουν πολύ καλά τι να περιμένουν.

Τα «Χριστούγεννα» είναι μια ξεχωριστή περίοδος γιατί καλύπτει το ¼  του ετήσιου τζίρου των καταστημάτων. Οι συνήθειες όμως του καταναλωτή– πελάτη μας, έχουν αλλάξει κατά πολύ.
Ο αυθορμητισμός και η χαλαρότητα  που κυριαρχούσαν στο καταναλωτικό κοινό προ της κρίσης όπου οι αγορές γινόταν για ευχαρίστηση, αντικαταστάθηκε από άγχος και απαιτητικότητα για έξυπνες και κυρίως φθηνές αγορές.

Πολύ σημαντική είναι πλέον και η συμβολή του διαδικτύου όπου οι αγορές μέσα από το «Ιnternet» έχουν αυξηθεί κατά πολύ.

Σε κάθε περίπτωση ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, γνωρίζει πως η αγορά διανύει εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και δεν πρόκειται να ανακάμψει, αν από το συναίσθημα του φόβου και της αβεβαιότητας δεν περάσουμε στην ασφάλεια και τον ενθουσιασμό.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο όπου ο καταναλωτής απαλλαγμένος από τους πρόσθετους- τακτικούς- έκτακτους φόρους, θα απολαμβάνει με ευχαρίστηση την «ξεχωριστή» περίοδο των Χριστουγέννων.

Οδηγός μας θα είναι η πίστη και η αισιοδοξία για την επιστροφή του χαμόγελου στα χείλη όλων μας.

Καλές γιορτές!!!

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή