Μήνυμα ανατροπής από το Γλίνος Reviewed by Momizat on . Μια ακόμη δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Γλίνος το απόγευμα της Κυριακής το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”, που συνεχίζει την μεγάλη πορεία για την α Μια ακόμη δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Γλίνος το απόγευμα της Κυριακής το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”, που συνεχίζει την μεγάλη πορεία για την α Rating: 0

Μήνυμα ανατροπής από το Γλίνος

Μήνυμα ανατροπής από το Γλίνος

Μια ακόμη δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Γλίνος το απόγευμα της Κυριακής το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”, που συνεχίζει την μεγάλη πορεία για την ανατροπή στο Δ. Τρικκαίων. Με τον υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης Δημήτρη Παπαθανασίου να καλεί τους κατοίκους να αγνοήσουν την προπαγάνδα του κατεστημένου της πόλης και να επιλέξουν τη συστράτευση με το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ”, με παρόντες – μεταξύ άλλων – τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους του Γλίνους Χρύσα Πούλιου και Βαγγέλη Σιάτρα, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στη δημοτική ενότητα Μεγ. Καλυβίων Δημήτρη Κάβουρα και Δημήτρη Καραφάνταλο και τον υποψήφιο δημ. σύμβουλο Τρικκαίων Σάκη Γρατσάνη, με τους κατοίκους να μπαίνουν στη συζήτηση, καταθέτοντας τα βασικά προβλήματα του χωριού και εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, έγινε ένας πολύ γόνιμος και ζωντανός διάλογος, κι έγινε παράλληλα σαφές πως το Γλίνος, θα δώσει ένα πολύ καθαρό μήνυμα στο κατεστημένο της πόλης τόσο την πρώτη, όσο και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Νωρίτερα, το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” είχε επισκεφθεί την Αγ. Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής έκλεισε με περιοδεία στο Λόγγο. Μιλώντας σε καφενεία του χωριού, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαθανασίου ξεκαθάρισε πως η παράταξη, θα είναι και μετά τις εκλογές στο χωριό, καλώντας παράλληλα τους κατοίκους να οργανωθούν σε συλλογικότητες προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυτονόητα και τονίζοντας πως με διαδικασίες ανάθεσης, δεν μπορεί να γίνει πράξη η ανατροπή. Να σημειωθεί πως το πρωί της ίδια μέρας, η παράταξη επισκέφθηκε το Ελληνόκαστρο και την Αγρελιά, μεταδίδοντας κι εκεί το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής στο Δήμο Τρικκαίων.

fisaei_xwria4 fisaei_xwria5 fisaei_xwria2 fisaei_xwria3 fisaei_xwria fisaei_xwria7 fisaei_xwria6

 

Αφήστε το σχόλιο σας