Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων Reviewed by Momizat on . Αγαπητά μου παιδιά, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν για τους περισσότερους από εσάς την πρώτη μεγάλη πρόκληση, τον πρώτο μεγάλο σταθμό στην πραγματοποίηση τ Αγαπητά μου παιδιά, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν για τους περισσότερους από εσάς την πρώτη μεγάλη πρόκληση, τον πρώτο μεγάλο σταθμό στην πραγματοποίηση τ Rating: 0

Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη  προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Αγαπητά μου παιδιά,

οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν για τους περισσότερους από εσάς την πρώτη μεγάλη πρόκληση, τον πρώτο μεγάλο σταθμό στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Όλοι γνωρίζουμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλατε για να φθάσετε ως εδώ. Επιστρατεύστε, λοιπόν, όλες σας τις δυνάμεις, πιστέψτε στις δυνατότητές σας και με ψυχραιμία αντιμετωπίστε αυτή τη δοκιμασία. Εμείς, οι μεγαλύτεροι, γνωρίζουμε πως στη ζωή σας έχετε πολλές μάχες να δώσετε και πολλούς στόχους να κατακτήσετε.

Με συμπαραστάτες τους γονείς σας και συνοδοιπόρους τους καθηγητές σας, περπατήσατε στα μονοπάτια της γνώσης που οδηγούν σε νέους δρόμους εξέλιξης. Η πορεία σας σε αυτούς τους δρόμους δεν κρίνεται αποκλειστικά από τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων και βέβαια τίποτε δεν τελειώνει  εδώ. Για εσάς όλα τώρα αρχίζουν.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή