Μήνυμα Αποστόλη Ζάχου, υπ. δήμαρχου Πύλης με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Reviewed by Momizat on . Εργαζόμενοι και εργαζόμενοι του δήμου μας, εσείς που δίνεται καθημερινή μάχη για την επιβίωση, φίλες και φίλοι. Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν ο μόνος συνδυασμός που έ Εργαζόμενοι και εργαζόμενοι του δήμου μας, εσείς που δίνεται καθημερινή μάχη για την επιβίωση, φίλες και φίλοι. Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν ο μόνος συνδυασμός που έ Rating: 0

Μήνυμα Αποστόλη Ζάχου, υπ. δήμαρχου Πύλης με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης

Μήνυμα Αποστόλη Ζάχου, υπ. δήμαρχου Πύλης με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης

Εργαζόμενοι και εργαζόμενοι του δήμου μας, εσείς που δίνεται καθημερινή μάχη για την επιβίωση, φίλες και φίλοι.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν ο μόνος συνδυασμός που έκανε πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο Πύλης. Δε μπήκε στη λογική των «ανίερων» συμμαχιών, στη λογική εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων και φιλοδοξιών, στη λογική των αποπροσανατολιστικών και καταστροφικών «κοκορομαχιών».

Αυτή η στάση είναι εγγύηση και της μελλοντικής μας πορείας.

Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη που δεν αλλοιώνεται, δεν αλλάζει, ούτε θα γυροφέρνει στο παζάρι μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Ψηφίζεις Λαϊκή Συσπείρωση μένει Λαϊκή Συσπείρωση και για τα επόμενα χρόνια. Πραγματική και μοναδική πρόταση προς όφελος των καθημερινών ανθρώπων του μόχθου που ζουν και δραστηριοποιούνται στο δήμο μας.

Την Κυριακή κάνουμε δυνατή τη δική μας φωνή ,τη μοναδική διαφορετική φωνή στο κυρίαρχο μοντέλο διαχείρησης, τη μοναδική αντιπολιτευτική φωνή στο δήμο Πύλης και τις πολιτικές των κυβερνήσεων, του «Καλλικράτη» και τις ΕΕ.

Από το Γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας