Μήνυμα Αποστόλη Θωμόπουλου, υπ. δήμαρχου Φαρκαδόνας με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Reviewed by Momizat on . Αγρότη & Αγρότισσα, εργάτη, αυτοαπασχολούμενε, μικροεπαγγελματία, γυναίκα της δουλειάς και του νοικοκυριού, νέα και νέε που ζεις και δραστηριοποίησε στο δήμ Αγρότη & Αγρότισσα, εργάτη, αυτοαπασχολούμενε, μικροεπαγγελματία, γυναίκα της δουλειάς και του νοικοκυριού, νέα και νέε που ζεις και δραστηριοποίησε στο δήμ Rating: 0

Μήνυμα Αποστόλη Θωμόπουλου, υπ. δήμαρχου Φαρκαδόνας με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης

Μήνυμα Αποστόλη Θωμόπουλου, υπ. δήμαρχου Φαρκαδόνας με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης

Αγρότη & Αγρότισσα, εργάτη, αυτοαπασχολούμενε, μικροεπαγγελματία, γυναίκα της δουλειάς και του νοικοκυριού, νέα και νέε που ζεις και δραστηριοποίησε στο δήμο Φαρκαδόνας.

Σκέψου σοβαρά τον  αντίχτυπο που θα έχει η ψήφος σου την επομένη των εκλογών.

Πόσο ακόμη μπορείς να ανεχτείς να βυθίζουν τη ζωή σου στην ανέχεια;

Πόσο ακόμη μπορείς να ανεχτείς υποψήφιους δημάρχους να σου χτυπάνε πρώτα φιλικά την πλάτη και μετά να  σκάβουν το λάκκο σου.

Πριν το παραβάν σκέψου ότι κανείς δεν είναι αδοκίμαστος , όλοι είμαστε δοκιμασμένοι και γνωριζόμαστε καλά σ’ αυτό τον τόπο.

Σκέψου ποιος ήταν δίπλα σου στον αγώνα της αγροτιάς, των εργατών και των επαγγελματιών για επιβίωση, στους αγώνες ενάντια στο κλείσιμο και υποβάθμιση υπηρεσιών, σχολείων και ιατρείων και ποιοι ήταν απόντες ή δήλωναν αναρμόδιοι ή σε πολεμούσαν πίσω από την πλάτη σου.

Τα παχιά τους λόγια δε μπορούν να χορτάσουν τα άδεια στομάχια μας.  Σωτήρες πλέον δεν υπάρχουν. Όλα κατακτιούνται με τον αγώνα μας.

Γι’ αυτό είμαστε εδώ, να πάρουμε πίσω αυτά που μας ανήκουν και καθημερινά μας κλέβουν. Να μπούμε μπροστά σ’ αυτή τη μάχη!

Την Κυριακή δίνουμε απάντηση! Δείχνουμε τη δυναμή μας! Ψηφίζουμε Λαϊκή συσπείρωση!

Από το Γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας